Mister
Legenda
- Poruka
- 69.522
svejedno buljim u ekran..pokusavam da ne drmnem obavezni Stock
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iz koje godine?svejedno buljim u ekran..pokusavam da ne drmnem obavezni Stock
mora i terapija medikamentimaПринудни, тежак рад. Да су под контролом, да су од користи а изморени за лудости.

Mora tri meseca pre puta da se dobije rezultat titar testa, pa tek posle toga sa se trazi misljenje vet inspekcije, na osnovu titar testa starijeg od 3 meseca i misljanja veterinaraKoliko glupe papirologije da bi kuče moglo da putuje
Pritom, daju oprečne informacije i sad uopšte ne znam da li ćemo imati sve sutra![]()
Jel to Mile iz Vaznesenjske?Gde si ti, Limunče? : )
Mile je spontano umeo da sabere parohiju, da nas okupi, nenametljivo, a bio je i odličan administrator.
Ima još sa foruma koji su iz MIletova parohije. Bivše.Mene je baš začudilo kad rekao da ide u penziju.
Sve smo mi to uradili, a za ovo mišljenje, odnosno sertifikat da je zdrava, rekli su da se dobija isti dan, da bi danas u Pazovi rekli da se čeka 3-5 dana. A treba da putuje u četvrtakMora tri meseca pre puta da se dobije rezultat titar testa, pa tek posle toga sa se trazi misljenje vet inspekcije, na osnovu titar testa starijeg od 3 meseca i misljanja veterinara
Sve smo mi to uradili, a za ovo mišljenje, odnosno sertifikat da je zdrava, rekli su da se dobija isti dan, da bi danas u Pazovi rekli da se čeka 3-5 dana. A treba da putuje u četvrtak
Čestitam i neka ti je sa srećom!Samo da se pohvalim onima koji ne znaju, danas sam otvorila svoju krojačku radnju.

srecnoSamo da se pohvalim onima koji ne znaju, danas sam otvorila svoju krojačku radnju.
Po ki da ces!Samo da se pohvalim onima koji ne znaju, danas sam otvorila svoju krojačku radnju.
Srećno. Da imaš mnogo posla, i što manje dužnika.Samo da se pohvalim onima koji ne znaju, danas sam otvorila svoju krojačku radnju.
Sretan rad!Samo da se pohvalim onima koji ne znaju, danas sam otvorila svoju krojačku radnju.
Дииивно! Честитам. И верујем да ће ти ићи сјајно!Samo da se pohvalim onima koji ne znaju, danas sam otvorila svoju krojačku radnju.

Samo da se pohvalim onima koji ne znaju, danas sam otvorila svoju krojačku radnju.
Да цитирам саму себе.Инклузија.
Педофили, зоофили, некрофили...
Да се лагано навикнемо и на њих као чланове друштва с малко чуднијим потребама. Неолиберализиам-трансхуманизам.
Болест којој је управо објављен рат. Та неолиберална идеологија се мора распарчати на парампарчад. И сви њени творци који су међу живима да се ставе у санаторијуме на посматрање јер је очигледно да су екстремно болесни психички.
Ovo je bolesno na toliko načina.Да цитирам саму себе.
Дотичну у санаторијум или затвор, а не да држи из министарске фотеље овакве бизарне говоре.
Објављен је цео говор. Pogledajte prilog 1228174
Тотално Ред.Ovo je bolesno na toliko načina.