86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
И ја се данас истегла преко столице у башти и на излогу локала тек видела колика ми је коса. Радиће маказе.Uf, da znaš dokle mi je kosa! Što se kaže, ispod brusa. Makaze me prosto zovu.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ја се данас истегла преко столице у башти и на излогу локала тек видела колика ми је коса. Радиће маказе.Uf, da znaš dokle mi je kosa! Što se kaže, ispod brusa. Makaze me prosto zovu.![]()
ЈаоSlušaj, psiho-Bambi, moje namere su časne.![]()
Ne vidi se na samim plocicama. Ali fuge nemaju onaj jak prelaz.Hteo sam od ah da pitam da li je farbano, al Bambi me pretekla.
Ako zagledaš, ne vidi se prelaz ka plafonu, onda fugne nemaju prelaze... i vidi se na samim pločicama da su premazivanje, možda jer je još friško.
Legla sam decu, oprala 3 masine vesa, pa da legnem i ja.Мени не смета то. Смета ми само оно што се непосредно код мене дешава.У зградама је стварно зло, стално неко нешто ради, а неки људи су танки са живцима.
Сад ће и код нас да крене, први топлији дани и почиње кресање ограда, мешалице бетонске, поправке гвоздених ограда, стругање огревног дрвета...забава 24/7![]()
Гојко Зец.Мени не смета то. Смета ми само оно што се непосредно код мене дешава.
Рецимо, ако дрнадају напољу а отворен прозор немам проблем, али ако неко на прстима уђе у собу док спавам полудим.
Mene diraj, ali smajlic mi ne diraj!Slušaj, psiho-Bambi, moje namere su časne.![]()
Ja bih da mi malo brze raste, ali nece.Ja necu da se sisam. Zadovoljna sam duzinom
Važi, ja sam Žabin zamenikNe vidi se na samim plocicama. Ali fuge nemaju onaj jak prelaz.
Vidim Zabicu u lajkovima. Ne svojim!
Obrisi, molim te, one moje slike.Legla sam decu, oprala 3 masine vesa, pa da legnem i ja.
Gde je Cicak? Dokle misli da protestuje?
A za mene je i ovo uspeh. Poslednja dva proleca sam se iz frizeraja vratila sa skroz kratkom kosomJa bih da mi malo brze raste, ali nece.
Nikad mi ni kosa, niti nokti nisu brzo rasli.
Ono, jeste istina da bih ja bar 5 novih cm mesecno...
Ja mislim da nisam nikad imala dužu kosu. Možda jedino pre polaska u školu, ali ko zna, mozda je subjektivan osećaj.И ја се данас истегла преко столице у башти и на излогу локала тек видела колика ми је коса. Радиће маказе.
А шта се деси након пар година, испуца?Normalno. I moraš majstore sa nadzireš. Ja sam nakupovao materijala za kuću i ne znam koliko viška pločica, sve su potrošili...marnuli crv, ko zna..nije malo kupatilo.
Ove boje za pločice imaju vek trajanja 10-20god, zavisi od proizvođača vrv.
Eo imam ideju da mogu i šabloni da se koriste, ko je strpljiv, ili već kakvu ideju imate...

Msm da par godina nisu frka, 10 i više već jesu. Skida se boja logično, naročito kod podnih.А шта се деси након пар година, испуца?
hvala sto si obrisaoVaži, ja sam Žabin zamenik
Udari me Džaba štapićem po glavi i pretvori me u princa..

Нећу подне, оне су тегет и ок су, само зидне.Msm da par godina nisu frka, 10 i više već jesu. Skida se boja logično, naročito kod podnih.
Nek' olupaju i zalepe druge. Za 10 godina to nije nikakav novac. Jedino ova Bambi mora da plati Kurtzu veliki porez pa joj se ne isplati.Msm da par godina nisu frka, 10 i više već jesu. Skida se boja logično, naročito kod podnih.
Поента је не олупаватиNek' olupaju i zalepe druge. Za 10 godina to nije nikakav novac.

vjerujemMi smo se potajno nadali da cemo zeznuti i da ce biti lose![]()
Pod rukom nista ne osetis. Plocica k’o plocica. Ispalo je iznenadjujuce dobro.![]()
![]()
To ne mogu da razumemTebi je ruzna rec „copor“, a meni su ruzni mnogi komentari ispisani na racun ove zene. I mislim da je to mnogo veci problem od mog nesalonskog nacina komunikacije.
Niko ovde od nas ne zna istinu o tim slucajevima, ali mi je odvratna automatska hajka na zenu koja je moguca zrtva. Njega se jedva okrznulo, ali se o njima dvema poprilicno raspricalo. O njihovim motivima, proslom i sadasnjem zivotu, inteligenciji, emotivnom stanju, finansijama itd. A sve sa ciljem da ih se vrlo kulturno i ufino omalovazi.
Ne moraš olupavati postoji lepak za lepljenje pločica na pločicu, mi smo ga koristili i evo već 10 godina dobro stoji.Поента је не олупавати![]()