tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Meni stvarno ne treba da objasnjavate sta je malinoa 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Msm njemu je to predlozio kolega koji je kupio snaucera![]()
Ok pricamo o psu sada, finaliziramo dogovor i zmu dolazi do zakljucka da je malinoa sjajan izbor![]()
Ja mislil da bih stvarno spakovala stvari i napustila stambeni objekat

Brate koj vam je djavo, regina od tebe ovo ipak nisam ocekivalaAko se odlučite za malinou, obavezno na dresuru.

pa fifi je solidno ime za pudluHavanski bison, to ima kvinsi mislim : )
Moj zmu kad cuje pudla misli to je fifi ali shvatice da nije ne zvala se ja tara
Brate koj vam je djavo, regina od tebe ovo ipak nisam ocekivala![]()

cenim da ga neces morati ni vratitiUvek možete da ga date meni da ga istrčavam uz konja![]()

I na to imam popust kao i na rad sa detetom?Uvek možete da ga date meni da ga istrčavam uz konja![]()
Dosadna si bre sa psom koji smrdi kad je mokarja ne mogu opet to sve sa psom, a morat cu
slatki su oni meni, al nekako smrdulje...jos kad su mokri
s mackama i tvorovima nemam taj umisljeni problem![]()

Nije da te nagovaram ali ova koju ja znam ne smrdi. Doduše i ne prilazim ja njoj baš pretjerano.Dosadna si bre sa psom koji smrdi kad je mokar
Pudla eto ne smrdi, za malinou nisam sigurna![]()

znam, lijepo kazem da je to moj subjektivni dojamDosadna si bre sa psom koji smrdi kad je mokar
Pudla eto ne smrdi, za malinou nisam sigurna![]()

Havanski bison ne smrdija ne mogu opet to sve sa psom, a morat cu
slatki su oni meni, al nekako smrdulje...jos kad su mokri
s mackama i tvorovima nemam taj umisljeni problem![]()

Ima još uvek Baju. Done više nema, ali tu je Živka, mislim Bajina ćerka.ako se ko seca donamileve, ona je bila luda za malinojizima

Pa i liči.meni ono lici na vucjaka![]()