Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti ko Ljubnka sa dijetom... Batali, vidiš da ti ne ide :lol:

Dobio je mačak juče prvu dozu (terapija inače traje 84 dana i ne sme dan da se preskoči + košta kao Sv Petra kajgana). Vadili su mu opet vodu iz pluća, u levom plućnom krilu ima krvi :neutral:
Da pune se pluca vodom od tog virusa :sad2:
Joj dusa mala :sad2:

Ma idi begaj.... ne moze covek ni ledja da potopi u vrucu vodu na miru....zadnje vreme doslo :aha:
A u one javne djakuzije sto su po spa centrima mi se ne ide, bakterioloski virusoloski neispravno, ne razmenjuju mi se podgrejane bakterije sa strancima kad se potrpa po petoro .... probala sam pre i znatno je cistije u eu nego ovde, tako da vise u bgu ne idem u te javne

Imam ja super apartman sa djakuzijem vise puta sam isla, nego mu je lokacija da se utepas ujutru kad krenes na posao, zgodno je samo ako si na odmoru pa nemas frku ujutru...

Tus siklja sa strane na cesmi, jedva radi
Tus kabina negde curi izliva se po plocicama
Djakuzi: ostala mi jedna rucka u ruci pa sam je jedva vratila nazad, tus ne radi, displej je izvadjen viri napolje, ja ne znam oce li nas ubiti struja ako legnemo u ovo iskreno :lol:
Daljinski mi ostale baterije u ruci ispadaju leziste polomljeno pa sam rucno menjala kanale na uredjaju

Hebo me patak sto nisam isla tamo de uvek idem nego probam novo :roll: aj kao ono je lokacija zajebana ujutru za posao, ovo je zgodnije, pa aj probamo....
ja iz ovog vidim da si ti stamena, jaka zena

nije do salona :D

Lečić prvo insistirao da šetaju po parku, a onda je TERAO DA RADI ONE STVARI: Njujork Tajms objavio nove detalje Danijelinog svedočenja​

fXwk9lQaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTTJZN01EQV8vMjA0MzczMTQtOTM2Yy00MzZlLWJlN2ItYjgwZWI2ZDViYmYzLmpwZWeRkwLNAuQAgQAB

Snimak razgovora glumice Danijele Štajnfeld i njenog kolege Branislava Lečića, koji je glumica dostavila tužilaštvu, a koji smo imali prilike da čujemo, samo je delić razgovora od 77 minuta koji je analizirao "Njujork Tajms".
Danijela Štajnfeld
FOTO: DEJAN ŽIVANČEVIĆ / RAS SRBIJA
Danijela Štajnfeld
Američki list je analizirao snimak i zaključio u svom tekstu da tvrdnja Branislava Lečića kako su on i Danijela samo uvežbavali dijalog nije opravdana.

Oni se dalje osvrću na dešavanja od 7. maja 2012. godine, kada su glumci završili sa igranjem predstave. Naime, list dalje navodi da se glumica, kako je rekla u jednom intervjuu, obratila Lečiću, za kojeg je smatrala da ima uticajnu političku pozadinu, zbog pisma preporuke za američku radnu vizu.
"Štajnfeld kaže da je Lečić prvo insistirao da šetaju po obližnjem parku. Posle je pretpostavila da će je odvesti kući, ali on je odvezao u pogrešnom smeru, uplašio je i rekao joj da je vodi da vidi prelep pogled na Beograd. Kada su stigli u kuću na brdu na periferiji grada, rekla je da ju je Lečić svukao i seksualno napastovao, uprkos činjenici da je plakala i više puta je rekla 'ne'", piše u tesktu koji dalje prenosi Danijeline reči:

"U tom trenutku sam bila tako izmučena. Tražio je od mene da mu radim neke stvari. Želela sam da učinim bilo šta samo da se to mučenje zaustavi. Nisam mogla da pomeram ruke, usta, nisam mogla da prestanem da plačem”, rekla je.

Branislav Lečić

Branislav Lečić
Njujork Tajms je takođe objavio da ovo nije bio jedini napad, već da je posle jedne predstave glumac joj zavukao ruku pod suknju.

"Onda, jednog dana, u njegovoj svlačionici, on je naglo gurnuo ruke pod njenu haljinu. Štajnfeld je rekla da se povukla i pobegla, zapanjena, ali odlučila je da to ne kaže direktoru, jer se brinula da joj neće verovati i da bi to moglo da našteti njenoj karijer - piše "Njujork Tajms" i dodaje da Lečić je negirao da je bilo seksualnog odnosa.

danijela stajnfeld 03 foto RAS Dejan Zivancevic

Sestricev sin je pre dve noci povracao cele noci I jutra..pre toga je taman krenuo ponovo u vrtic..
Posle podne kad je vec ispovracao I zuc, trazio jenugetse iz meka I pomfrit I kackavalj
Pojeo to sve kao da pre toga nije povracao 25x
Sestric sada povraca, zet se vratio sa posla sa temperaturom 38,5 I povracanjem
A taman se oporavio od kovida I pre dva dana poceo da radi
Nadam se da je roto virus samo, ali mi uopste nije sve jedno..moja sestra ne znam odakle vise crpi snagu

Ok pricamo o psu sada, finaliziramo dogovor i zmu dolazi do zakljucka da je malinoa sjajan izbor :lol:
Ja mislil da bih stvarno spakovala stvari i napustila stambeni objekat
Malinou ima moj bratić. Mislim da ona trazi puno trčanja i da je zahtijevna. Neka me neko ispravi ako griješim. I baš velika usta ima:D.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back