Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.287
Mi bili napolju, uopšte se nisam nadala ovako hladnom vetru, brže bolje smo se vratili kući, pošto smo se veoma neprimereno obukli 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A meni tek danas pocinje.![]()
Drži se, kako se osjećaš? Svi ćemo kad tad biti +. Jesu li i ostali ukućani pozitivni?+ na zalost

Da pune se pluca vodom od tog virusaTi ko Ljubnka sa dijetom... Batali, vidiš da ti ne ide
Dobio je mačak juče prvu dozu (terapija inače traje 84 dana i ne sme dan da se preskoči + košta kao Sv Petra kajgana). Vadili su mu opet vodu iz pluća, u levom plućnom krilu ima krvi![]()

Jao da ti za par dana počinješ da radiš, ajde sa srećom.Pustila muziku, digla noge na stolicu i resavam sudoku.
Taf lajf, jos koji dan pa gotovo![]()

ja iz ovog vidim da si ti stamena, jaka zenaTus siklja sa strane na cesmi, jedva radi
Tus kabina negde curi izliva se po plocicama
Djakuzi: ostala mi jedna rucka u ruci pa sam je jedva vratila nazad, tus ne radi, displej je izvadjen viri napolje, ja ne znam oce li nas ubiti struja ako legnemo u ovo iskreno
Daljinski mi ostale baterije u ruci ispadaju leziste polomljeno pa sam rucno menjala kanale na uredjaju
Hebo me patak sto nisam isla tamo de uvek idem nego probam novoaj kao ono je lokacija zajebana ujutru za posao, ovo je zgodnije, pa aj probamo....
prelep dan za setnjuU Bgu napokon skoro pa stao vetar. Baš je lepo napolju.

blaaaam .... iskidala sam se 

Ahahahahahahah krelcuja iz ovog vidim da si ti stamena, jaka zena
nije do salona![]()

Druškane, kad se vratiš iz šetnje reguliši onu mrziteljku muškaraca, femi nacistu sa Ljisa..briše mi poruke iz čista mira, i proganja me...Imam svedoke...prelep dan za setnju
Niko ne sme da te bije!I banuje..

Ovo počinje da liči na scenario nekog lošeg filma. Šta ovde radi Njujork Tajms i da li je Lečić mladoj i perspektivnoj glumici obezbedio radnu vizu za USA?![]()
Malinoa samo porodice koje ne znaju kako da utrose preveliku energiju koju imajuOk pricamo o psu sada, finaliziramo dogovor i zmu dolazi do zakljucka da je malinoa sjajan izbor![]()
Ja mislil da bih stvarno spakovala stvari i napustila stambeni objekat
Malinou ima moj bratić. Mislim da ona trazi puno trčanja i da je zahtijevna. Neka me neko ispravi ako griješim. I baš velika usta imaOk pricamo o psu sada, finaliziramo dogovor i zmu dolazi do zakljucka da je malinoa sjajan izbor
Ja mislil da bih stvarno spakovala stvari i napustila stambeni objekat