- Poruka
- 17.475
Otvaraj temu Smokvo vrati se,eto me dolazim.ja sam se upravo registrovala sa istim nickom, samo sam morala da dodam jedno i na kraju, moj je bio vec zauzet![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otvaraj temu Smokvo vrati se,eto me dolazim.ja sam se upravo registrovala sa istim nickom, samo sam morala da dodam jedno i na kraju, moj je bio vec zauzet![]()

I treba.Videla sam smokvu na onom roze forumu. Nas je rešila da otkači.
ono tamo je pakaoOtvaraj temu Smokvo vrati se,eto me dolazim.![]()

Nepregledno sve. Ja se ništa snaci ne mogu.ono tamo je pakao
znas kakva tema o lidlu, pa to su informacije u realnom vremenu gde ima guzva u kom delu grada, sta je nestalo iz posebne ponude, gde ima da se nadje u drugom objektu, pa onda ubace neki recept, pa recenzije tek kupljenih proizvoda, itd.
ona se nikad nece vratiti![]()
slican grafikon je bio mislim za nemacku ili englesku, negde sam videla... oko 5 puta vise umrlih posle vakcinisanja.Ovo sam vidjela na fb stranici The Irish Inquiry o broju preminulih u domovima za stare u Irskoj. Ne znam da li je ovo zvaničan izvještaj, ali po ovom ispada da je broj preminulih naglo porastao baš nakon vakcinacije.
Pogledajte prilog 889589
Ko je juri? O čemu ti pričaš?I treba.
Vecina ljudi ovde su mediokriteti. Losi ljudi.
I ja cesto pozelim da odem, ali je tesko, prija mi. Jos uvek. Mada mnogo manje nego ranije.
Vise je neko samokaznjavanje i ucenje zivotne lekcije kako nisu svi ljudi dobri.
Kako vas nije sramota da je jurite po drugim forumima? Jadno i bedno.
Postujte njenu odluku da ode.
Strasno.![]()
Tako su krenuli simptomi kod mene I moje mame, testiraj se, nemoj da cekasUstala sam sa toliko divljačkim bolovima u želucu, da sam pomislila da ću umreti.
Popila sam famotidin, prilično se smirilo, ali sam kao isceđena krpa.
Sta konkretno dobijas sa testiranjem?Tako su krenuli simptomi kod mene I moje mame, testiraj se, nemoj da cekas

Citala sam izjavu dr epidemiologa, ima 80 I neku gidinu I posle revakcine se razbolelaOvo sam vidjela na fb stranici The Irish Inquiry o broju preminulih u domovima za stare u Irskoj. Ne znam da li je ovo zvaničan izvještaj, ali po ovom ispada da je broj preminulih naglo porastao baš nakon vakcinacije.
Pogledajte prilog 889589
Pravu terapiju cicakSta konkretno dobijas sa testiranjem?
Sem papira na kojem pise da si pozitivan ili negativan a test nije siguran.![]()
Sada sam ok. Prestao je da me boli želudac. Nemam t, ne kašljem, nemam problema sa disanjem... Ne verujem ni da bi hteli da me testiraju.Pravu terapiju cicak
Moja mama je imala neuroloski ispad jer je virus dehidrirao krvne sudove I napravio joj haos
Meni je izazvao sem strasne mucnine I bola u zelucu I obostranu upalu pluca
Da nisam posle ambulante otisla kod pulmologa, mozda bi nase dete sahranilo oba roditelja..a pogorsanje se desava kroz sate, ne dane

moguce jeA najbolji je đak u razredu, kapiram da ju je neka trema sad odvalila, bliži se kraj i matura i upis, nemoguće da je moja a tako glupava![]()

Jesu mu radili test sad?Sumnjaju na fip, al kažu da je to zapatio još kao mače... Da se i tada znalo, ništa pametno ne bi mogli da uradimo... I da sada prehlada koju je zapatio je aktivirala virus...
Trenutno čekamo analize da vidimo šta ćemo.
Jesu mu radili test sad?
Ima onaj brzi odma se zna

O hebem tiPotvrdjeno da je fip. Kreće od danas sa terapijom, ako da rezultat kroz 7 dana nastavljamo, ako ne, onda jbga![]()
Ladno rade kladionice??I ako hocu u kafic dok cekam malca ne mogu, al ako bih da odigram neki tiket ili neki rulet kladionica kockarnica uredno radi