Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Videla sam smokvu na onom roze forumu. Nas je rešila da otkači.
I treba.
Vecina ljudi ovde su mediokriteti. Losi ljudi.

I ja cesto pozelim da odem, ali je tesko, prija mi. Jos uvek. Mada mnogo manje nego ranije.
Vise je neko samokaznjavanje i ucenje zivotne lekcije kako nisu svi ljudi dobri.

Kako vas nije sramota da je jurite po drugim forumima? Jadno i bedno.
Postujte njenu odluku da ode.

Strasno. :roll:

Ovo sam vidjela na fb stranici The Irish Inquiry o broju preminulih u domovima za stare u Irskoj. Ne znam da li je ovo zvaničan izvještaj, ali po ovom ispada da je broj preminulih naglo porastao baš nakon vakcinacije.

Pogledajte prilog 889589
slican grafikon je bio mislim za nemacku ili englesku, negde sam videla... oko 5 puta vise umrlih posle vakcinisanja.

I treba.
Vecina ljudi ovde su mediokriteti. Losi ljudi.

I ja cesto pozelim da odem, ali je tesko, prija mi. Jos uvek. Mada mnogo manje nego ranije.
Vise je neko samokaznjavanje i ucenje zivotne lekcije kako nisu svi ljudi dobri.

Kako vas nije sramota da je jurite po drugim forumima? Jadno i bedno.
Postujte njenu odluku da ode.

Strasno. :roll:
Ko je juri? O čemu ti pričaš?

Ovo sam vidjela na fb stranici The Irish Inquiry o broju preminulih u domovima za stare u Irskoj. Ne znam da li je ovo zvaničan izvještaj, ali po ovom ispada da je broj preminulih naglo porastao baš nakon vakcinacije.

Pogledajte prilog 889589
Citala sam izjavu dr epidemiologa, ima 80 I neku gidinu I posle revakcine se razbolela
Ima I neku autoimunu bolest za koju tvrdi da je bila okidac za razboljevanje
Po njoj, morala je da napravi mnogo veci razmak izmedju dve vakcine
Vise od mesec dana, da bi organizam mogao sve da obradi
S tim sto je ona posle 9 dana na kiseoniku pustena na kucno lecenje
To znaci da nikako masovan princip, nego individualan, za svakog coveka prema njegovom zdravstvenom stanju

Sta konkretno dobijas sa testiranjem?
Sem papira na kojem pise da si pozitivan ili negativan a test nije siguran. :lol:
Pravu terapiju cicak
Moja mama je imala neuroloski ispad jer je virus dehidrirao krvne sudove I napravio joj haos
Meni je izazvao sem strasne mucnine I bola u zelucu I obostranu upalu pluca
Da nisam posle ambulante otisla kod pulmologa, mozda bi nase dete sahranilo oba roditelja..a pogorsanje se desava kroz sate, ne dane

Pravu terapiju cicak
Moja mama je imala neuroloski ispad jer je virus dehidrirao krvne sudove I napravio joj haos
Meni je izazvao sem strasne mucnine I bola u zelucu I obostranu upalu pluca
Da nisam posle ambulante otisla kod pulmologa, mozda bi nase dete sahranilo oba roditelja..a pogorsanje se desava kroz sate, ne dane
Sada sam ok. Prestao je da me boli želudac. Nemam t, ne kašljem, nemam problema sa disanjem... Ne verujem ni da bi hteli da me testiraju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back