Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А онда заборавимо посуђе у ком је то било@smokva pod hitno da se vrati, ovo putovanje ne bi imalo smisla bez nje
ko ce da nam pravi sendvice od pohovane piletine, ili jos bolje, spakuje i ponese celo peceno pile![]()
![]()

nece ona izdrzati tamo, ja sam sigurna da ce se vratitiVidela sam smokvu na onom roze forumu. Nas je rešila da otkači.

Pa mogu ti reci da sam isto pomislila juce, posle nekih deaavanja, nama definitivno fali nesto...Videla sam smokvu na onom roze forumu. Nas je rešila da otkači.
Videla sam smokvu na onom roze forumu. Nas je rešila da otkači.

Gde, kazi mi, da je nadjem hehee.Videla sam smokvu na onom roze forumu. Nas je rešila da otkači.

ja nisam, ja sam verna i monogamna![]()
to sam htela da predlozim, grupni odlazak tamo, trolovanje, spamovanje, odemo napravimo haos i vratimo seTakođe, ali ću se zbog smoki i tano registrovati i trolovati je <333

to se ocekivaklo.bas mi je zaoУмро Власта.![]()
to se ocekivaklo.bas mi je zao
gledao sam ga u pozoristu..velki glumac i velika energija na sceni.

zbog cutanja smo i dovde dosli... pre 20 godina ista ova ekipa manijaka je imala ministarska mesta, seselj vucic dacic jorgovanka i doveli su svojim ku.rcenjem do bombardovanj srbije gde su direktno odgovorni za svaki izgubljeni zivot od nato alijanseЋути, Богомољка, ћути![]()
Šta misliš, gde piše? Pa na temi o Lidlu.Gde, kazi mi, da je nadjem hehee.
Ja tamo piskaram o karminima i tako tim zezalicama![]()

ahaha, a bas sam htela da pitam gde pise, jel na "moja kosa" ili na lidluŠta misliš, gde piše? Pa na temi o Lidlu.![]()

na kom pdf-u je tema o lidlu, ja se tamo bas ne snalazim? idem da posetim smokvu, znam i koji popusti su sutra, grcki su dani i puno feta sira, pa da malo prodiskutujemo sta je najbolje kupitiŠta misliš, gde piše? Pa na temi o Lidlu.![]()

I ja.Ја и даље највише волим како изгледам гола![]()

A примио вакцину.
Ћути, Богомољка, ћути![]()
Odkud joj pravo da nas varato sam htela da predlozim, grupni odlazak tamo, trolovanje, spamovanje, odemo napravimo haos i vratimo se
kao onomad kad smo napadale mrtve pdf-ove i pravile zurke, kao sto su vojska i avijacija npr![]()
Idemo s istim nickom ili se maskiramo?Mislim da se pdf zove Moj dom. Ali u preraživač ukucaš Lidl, i izbaciće ti temu. Mislim da može tako.na kom pdf-u je tema o lidlu, ja se tamo bas ne snalazim? idem da posetim smokvu, znam i koji popusti su sutra, grcki su dani i puno feta sira, pa da malo prodiskutujemo sta je najbolje kupiti![]()
ja sam se upravo registrovala sa istim nickom, samo sam morala da dodam jedno i na kraju, moj je bio vec zauzetOdkud joj pravo da nas varaIdemo s istim nickom ili se maskiramo?