- Poruka
- 50.309
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onda sam i ja silovatelj, desavalo se nekad da neka zena kaze jaoooo mojne sada itd a ipak je do seksa dosloMašiš poentu njegovih komentara. Ono što @tab503 hoće da kaže jeste da je ona imala mogućnost da ga odbije, a nije.
ja sam i dobre poslove odbijao ako mi iz nekog razloga nisu odgvoralii ja isto, ako mi neko ne ponudi dovoljno para, sta treba da pomisli da sam laka riba
nikad nisam imao problema sa zlocincima, ali zato sa budalama stalno...Опет се враћамо на оно да злочинци МОРАЈУ бити обележени. Био насилник, силоватељ, не дај Боже педофил,... МОРА да се зна. Нема шта он/а да се штити. Па ко је луд да улази у присне односе са таквим након свега, шта ћеш му. Вук длаку не мења, нема тог ко ће суштину неког бића променити, оздравити,... то су само романтични, наивни заноси.
To je isto kao da sad pravdate i tezi slucaj silovanja recima, pa mogla je da pobegnr i trci koliko je noge nose ili da vristi i zove u pomoc...Mašiš poentu njegovih komentara. Ono što @tab503 hoće da kaže jeste da je ona imala mogućnost da ga odbije, a nije.
tako jeMašiš poentu njegovih komentara. Ono što @tab503 hoće da kaže jeste da je ona imala mogućnost da ga odbije, a nije.
piskila bi kakila biTo je isto kao da sad pravdate i tezi slucaj silovanja recima, pa mogla je da pobegnr i trci koliko je noge nose ili da vristi i zove u pomoc...
Ali silovanja nisu scene iz holivudskih filmova. Pa da ih tako zamiljate, on hoce, ona se ne da, pa ga ujede i otkine mu uvo zubima, dok rukom hvata ciglu pored i raspizdi ga u glavu.
Sama psihologija predatora bira zrtve koje ce moci da obrlati.
Nece birati te sto ce mu odgristi jaja
Prvo je visegodisnje nasilje koje nije procesirano a moglo je biti I zavrsilo se ubistvom. I ljudi koje bilo partner ili neko drugi napadne nece da cute jer postoji gore I crnje, nego ce da prijave ili drugacije reaguju spram svoje sposobnosti I rezona. Nece oprostiti napad jer nije doslo do krajnjih granica pa da kod mase ne izazove osporavanje.Prvo je ubistvo.
Nadam se samo da nemas zensko dete kojem ces tako objasniti sta je ok, a sta nije, i da sem ako ne izvadi noz, ne drze je vezanom i drogiranom, ona je kriva sto je do odnosa doslo... Jer reci ne i odbiti odnos nije dovoljno
Polaziš od toga da ja smatram da nasilnike ne treba osuditi. To nije istina.Prvo je visegodisnje nasilje koje nije procesirano a moglo je biti I zavrsilo se ubistvom. I ljudi koje bilo partner ili neko drugi napadne nece da cute jer postoji gore I crnje, nego ce da prijave ili drugacije reaguju spram svoje sposobnosti I rezona. Nece oprostiti napad jer nije doslo do krajnjih granica pa da kod mase ne izazove osporavanje.
a sta ako nije rekla izricito ne, nego ono mooojnereci ne i odbiti odnos je dovoljno. sve preko toga i posle toga sta se desi je silovanje.
Meni je to jasno.reci ne i odbiti odnos je dovoljno. sve preko toga i posle toga sta se desi je silovanje.
То важи у свакој ситуацији, па и у браку. А нажалост многи то негирају.reci ne i odbiti odnos je dovoljno. sve preko toga i posle toga sta se desi je silovanje.
u zivotu je malo toga crno ili bijelo. formalnopravno je tako, a sta se tu desavalo mi nikad necemo saznatiMeni je to jasno.
Ali ocigledno nije svima na temi
To je isto kao da sad pravdate i tezi slucaj silovanja recima, pa mogla je da pobegnr i trci koliko je noge nose ili da vristi i zove u pomoc...
Ali silovanja nisu scene iz holivudskih filmova. Pa da ih tako zamiljate, on hoce, ona se ne da, pa ga ujede i otkine mu uvo zubima, dok rukom hvata ciglu pored i raspizdi ga u glavu.
Sama psihologija predatora bira zrtve koje ce moci da obrlati.
Nece birati te sto ce mu odgristi jaja
То важи у свакој ситуацији, па и у браку. А нажалост многи то негирају.
Подлога за легално силовање. Ужас!Koliki je primitivizam vladao po tom pitanju govori činjenica da svojevremeno u Krivičnom zakonu sliovanje u braku nije postojalo kao krivično delo.
I za to me bas briga koga nerviram.Sa pogrešnom osobom raspravljaš, odmah da ti kažem jer me sad već tim tvojim skakanjem na svaki post počinješ da nerviraš.
Da, neće birati te što će mu odgristi jaja, ali nije baš tačno da sve te koje bira su glupe i naivne i ne znaju šta im se dešava.
vikala je ne ne nemogla ga je ugristi zubima cim je vidjela da ide van grada, sem toga, nije mi jasno sta je ona radila dok joj je skidao gace