Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako nećeš da se baviš time, dolaziš u situaciju da ti oni kojima je to posao rade šta hoće. Imamo sad i slučaj dede, bivšeg policajca koji je upucao provalnika koji je zamahnuo sekirom na njega. I sad će neki majmuni veštaci i policajci da mu otimaju pare zbog nakaznog zakona.
To jeste slaba tačka, ta samoodbrana. Ne smeš uzvratiti jače nego samo onoliko kako si napadnut. Kao da to u trenutku napada može i sme da se meri. Izgubiš trenutnu šansu za odbranu i gotov si.

kakve presude?
lik je hijena
dal je silovao ili je izmanipulirao nebitno
mlade zene ga se trebaju kloniti i to je to
I ja tako mislim. Ali to što se meni i tebi on ne dopada, ne znači ništa. U vreme kad se to desilo, on je bio u braku sa Ninom Radulović. Ja bih se recimo zapitao koji će mi Danijela Štajnfeld ako kući imam Ninu.Itd. Tu može svašta i o svačemu da se priča.

I ja tako mislim. Ali to što se meni i tebi on ne dopada, ne znači ništa. U vreme kad se to desilo, on je bio u braku sa Ninom Radulović. Ja bih se recimo zapitao koji će mi Danijela Štajnfeld ako kući imam Ninu.Itd. Tu može svašta i o svačemu da se priča.
naravno da ne znaci nista
+ sta ima ja da preispitujem njegovu motivaciju
ili njenu
nek to rasciste na sudu i cao
a da li bih sutra dijete upisala u neku njegovu skolicu...pa ne.

i sta uopce znaci iskren covjek...kao, dobar dan ja sam nasrtljiva matora drtina koja zali za mladoscu...oces da mi ucinis...
Svakako je sumnjivo da te noću vozi na udaljenu i nepoznatu lokaciju iako kažeš da ne želiš tamo da ideš. Već te maltretira, šta ima tu da se čeka sa odbranom. Veruješ mu?? Jer ti deluje pošteno i nakon toga?

ljudi su generalno vecinom prljavi i uzasni, prokleti rekao bih

Opet smo kod prevencije, šta smatramo prihvatljim a šta ne, koji način ponašanja i izražavanja pali lampice za oprez. Kako razlikovati predatora od iskrenog čoveka.
Pa zar to ne znate? Imate više slučajeva, pacijenata, ko zna kakvog sveta koji vam se udvara.
Kad Metla kaže ili neko "on meni deluje tako da mi se pali lampica upozorenja" i to je dobar znak, nije sa nebapao, ostao je negde kao tipski signal iskustva da se od takvih sklanjate.

Ono što si malopre rekla, ako muškarac sebe hvali kako si ti odabrana, to pali kod mnogih žena, naročito mladih...

Oni klasični tipovi silovanja, njih vežemo za situacione događaje, kad nepoznati prisili žrtvu na odnos... A to je sad druga priča. Uglavnom žene ne smeju da pokazuju strah....
Prevencija generalno nije kastracija manijaka jer je njima cilj ne seks.čin sam po sebi, već izazivanje straha kod žrtve

Svakako je sumnjivo da te noću vozi na udaljenu i nepoznatu lokaciju iako kažeš da ne želiš tamo da ideš. Već te maltretira, šta ima tu da se čeka sa odbranom. Veruješ mu?? Jer ti deluje pošteno i nakon toga?
ma isli da vuku neko bijelo pa ga prebacilo, nije mi se jednom to desilo, samo sto ja nekako iskuliram :))) a i obicno su zene te koje zapocnu takve akcije, ja sam postena zemska, kao nezainteresovan sam i to :))))

Има и онај неки назовимо комплекс, када жртва почне да штити насилника, стаје му у одбрану, брине за њега, заборавила сам како се то зове, можда ће Регина знати.
Neko je jednom ovde ispricao dogadjaj kada je muz tukao zenu na sred ulice, pa je drugi isao da ga zaustavi, pa ta zena, jos lezi na ulici, pocela da vristi:“Ostavi mi muza. Joj, ubi mi muza“.
Bukvalno tragikomicno 🙃

Niko ovde nju ne razapinje, treba izvući pouke radi dece koja će tek sresti takve tipove u životu.
ovdje mozda ne
i nije pitanje samo jedne konkretne osobe i situacije
vec ce," bojim se", ono legendarno
skini se necu ti nista i iskoristio priliku
postati nepozeljno i sankcionisano ponasanje
eto, kako se svijet izopacio
ne moze posten primitivac ni recke u miru vise skupljati

Neko je jednom ovde ispricao dogadjaj kada je muz tukao zenu na sred ulice, pa je drugi isao da ga zaustavi, pa ta zena, jos lezi na ulici, pocela da vristi:“Ostavi mi muza. Joj, ubi mi muza“.
Bukvalno tragikomicno 🙃
To govori o silini straha. Taj koji je brani ce da je zastiti tada a batine koje doboje kod kuce ce vjerovatno biti I zesce zbog dodatne ljutnje.

Bukvalno tragikomicno 🙃

Imaš ti i patološki povezane parove, svojom bolešću hrane jedno drugo. Takve nikad ne žalim.
Sa druge strane imaš ono što PIL napisa, da to radi iz straha od batina koje je čekaju kod kuće.

Švaleracija je stanje uma i ne zavisi od toga koliko ti je partner zgodan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back