gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Treba i do ***** 

Sve mi je vise preselo
Sve mi je vise preselo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad se taman prosetas kad ne radi nistaJao, bre, ti ništa ne pamtiš. Škola i pošta na udaljenosti od 13,2 km, a tad je bio raspust. Bouže!![]()
Jesi li se vakcinisala?Treba i do *****
Sve mi je vise preselo
JesamJesi li se vakcinisala?
Pa radi sve, osim kafića. Možda da pijem kafu u prodavnici bele tehnike?sad se taman prosetas kad ne radi nista![]()
Poneseš pola litre u termosu, nek' se nađe.Pa radi sve, osim kafića. Možda da pijem kafu u prodavnici bele tehnike?
A čekaj, misliš, 13 km da se šetam? Pa bolje kući da dođem iz škole, to je oko 10 km. Ali ko će onda dete da pokupi?
To za nedelju dana da popijem?Poneseš pola litre u termosu, nek' se nađe.

Pa da. Imaćeš veće i crnje brkove.To za nedelju dana da popijem?![]()
Valjda rep, kakve brkove sad?Pa da. Imaćeš veće i crnje brkove.
Auuu. ne bi' se igrao s tobom.Valjda rep, kakve brkove sad?
Pametno!Auuu. ne bi' se igrao s tobom.

Voziš dete 10km u školu?Pa radi sve, osim kafića. Možda da pijem kafu u prodavnici bele tehnike?
A čekaj, misliš, 13 km da se šetam? Pa bolje kući da dođem iz škole, to je oko 10 km. Ali ko će onda dete da pokupi?
Da li vi to patite što niste Kinezi i nikad nećete biti? Ja ne.

Дивим се новим сталцима за саксије из Лидла
Pogledajte prilog 887827
Da. Zašto pitaš? Mislim, šta je čudno?Voziš dete 10km u školu?

On je meni odvratna njuska oduvekИспали сада сви силовани и силоватељи. А ретко ко реагује одмах.
Čudno mi je, čini mi se daleko.Da. Zašto pitaš? Mislim, šta je čudno?![]()

Ни мени се није допадао. Углавном су ти ниски мушкарци кочоперни, жељни пажње и доказивања.On je meni odvratna njuska oduvek