- Poruka
- 17.475
Isto. Počela sinoć da gledam neke duvače stakla.Ja ne znam vise sta da gledam na Netflixu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto. Počela sinoć da gledam neke duvače stakla.Ja ne znam vise sta da gledam na Netflixu
Ja ne znam vise sta da gledam na Netflixu
Sad cu da pogledam te dve dal imamja trenutno snowpiercera vise kao sa zavrsim sto sam pocela
inace gledam uglavnom skandinavske serije tamo
ima i ona hrvatska s brankom katic
mislim da se zove novine ili redakcija
tako nesto
vi bas imate slobodnog vremenaIsto. Počela sinoć da gledam neke duvače stakla.

Ja sam gledala ortodoksne Jervreje kako se zabavljaju i vencavaju na youtubu, dotle sam stigla od dosadeIsto. Počela sinoć da gledam neke duvače stakla.
meni ovo bilo dosadno i unjkavo nekakoPogledajte prilog 887447
Jeste li ovo gledale? Novine su dobra serija ali nisu stavili treću sezonu.

Sama sam gledala ili me perisiraš? Zanimljiva je,ljudi čuda prave od stakla.vi bas imate slobodnog vremena![]()
Gledala sam, dobra je. Jel planiraju jos sezona?Pogledajte prilog 887447
Jeste li ovo gledale? Novine su dobra serija ali nisu stavili treću sezonu.
Liči da će biti.Gledala sam, dobra je. Jel planiraju jos sezona?
persiram..postujem teSama sam gledala ili me perisiraš? Zanimljiva je,ljudi čuda prave od stakla.
O superLiči da će biti.
Brazilske i meksičke su mi otkriće.meni ovo bilo dosadno i unjkavo nekako
bila mi je brazilska jedna dobra
green frontier
Videla sam al nisam pocela. Mozda bolje to nego drugu epizodu sklapanja brakovaPogledajte prilog 887449
Ova je dinamična,ima 4 sezone ali je prilično nasilna.
Ja sam počela neku u kojoj se svijet zaledio i svi žive u vozu od 1001 vagona.A da pocela sam sinoc Georgia i Gilly, bezveze
I krave imaju i koze i sve.Ma videla sam da ima al sam skontala da je isto samo preliveno belom umesto crnom, uopste nisam skapirala da je kokosda nisam nesto sluzbeno radio sa bambijem ne bih ni ja znao..nego me pitali sta mislim o belim a ja ono
to je kao relativno nov proizvod, star je par meseci.
i odem u alonso i ladno stoje pored klasicnh..i kazem ja ovima..slab vam marketing
inace uskoro stize nesto novo iz bambija i trebalo bi da bude preukusno![]()