електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Овај хоће да ради али је расејан.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam ja te živce i energiju, samo nežno prema sebikomso, nisi valjda i chileta stavio na ignor![]()

ja sam upravo registrovala kola, pa sad i ja u lidl, samo da dete dodje iz skole jer nema kljuc. a posla kolko oces. ali, prioriteti moraju da se znaju-prvo lidl, pa sve ostaloИдем у Лидл. Обучена као задњи клошар.

Niko nema broj?A @smokva se i dalje nije pojavila?
Ne znam, ja nemam.Niko nema broj?
И да има мислим да јој се не би свидело цимање. Ако се добро сећам она је спомињала да треба поштовати одлуку оних који се не појављујуNiko nema broj?

kupi Rapten K.od brufena ode srceJuce sam popila 5 brufena od 400... i preko dana sam ok... lomi me ali funkcionisem
Ali nocas... hladnoooo, popijem brufen, pa se preznojim, dva puta sam se presvlacila a oka sklopila nisam... svaki polozaj me boli... svaka dlaka na telu...
Od jutros sam bolje, bolela me glava i leva ruka jako pa sam popila kafebol...
Sad pijem caj...
seks jacaJa уопште не верујем у то преношење вируса љубљењем. Љубљење јача имунитет.
svekrvaZašto bi tebi bilo bolje da se i on razboli? Nije to nikakav dokaz ljubavi. Ovako može da vodi računa o tebi, ako i on bude bolestan onda mora neko treći da vam pomogne.
nece dolaziti 2 meseca.zeli da se odmoriA @smokva se i dalje nije pojavila?
I ranije je nije bilo jedno vreme, pa se vrati. Nadam se da će i sada biti tako.Nije. I obijam da verujem da je uspela da se otkači od foruma.

Ja imam, al necu da je smaramNe znam, ja nemam.
Тако мене грешком цимнуо муж другарице.Ja imam, al necu da je smaram
Prosli put ste me kolektivno nalozili za Lunju, kao psihopata sam je zvala, slala poruke, pomislila je garant da sa mnom nesto nije u redu![]()

ne, nego pametnijitvoj muz gori od chiletovog

rekla je da hoce da odmori od foruma i da se potpuno posveti supruguI ranije je nije bilo jedno vreme, pa se vrati. Nadam se da će i sada biti tako.![]()
Ovo mi je tako nespojivo sa smokvom. Ja nikad nisam procitala da je ona nekog vrijedjala ili slicno.Oterao ju je buki kao sto je ona onomad oterala freju
Karma je kucka
Vratice se smoki bre, nije joj prvi put, odmara