Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cerku i mene je lomilo dva dana
zet ne izlazi iz kreveta punih sdam dana, sestru je uhvatila teperatura, ali je ona na nogama svo vreme
mora zetu neko da prinosi cajeve :)
moju majku je slomilo, nema temp i dalje, ali je lomi svaki zglob..sinoc je i povracala
ex-u je ponovo skocila temperatura na 38,5
zvala sam tehnicare iz laboratorije da mu izvade krv ponovo
on ne moze nista da jede
ima osecaj mirisa, ali mu se ukus poremetio
juce je uzeo vocni jogurt i kaze da ga pece jezik koliko oseca slatko..a on normlanog ukusa
malopre sam mu pomesala obican sa zaledjenim malinama i borovnicama, mozdace to moci da pojede
I ja sam juce ceo dan na nogama.
Klasicna prehlada... lomi... zato danas ne izlazim iz kuce...
Zašto bi tebi bilo bolje da se i on razboli? Nije to nikakav dokaz ljubavi. Ovako može da vodi računa o tebi, ako i on bude bolestan onda mora neko treći da vam pomogne.
Pa ne prenosi se to tako. Kad krenu simptomi vec je kasno. Nebuloza
u krupnim stvarima, ratnici
Ja vala takvog ratnika jos nisam upoznala.

I ja sam juce ceo dan na nogama.
Klasicna prehlada... lomi... zato danas ne izlazim iz kuce...

Pa ne prenosi se to tako. Kad krenu simptomi vec je kasno. Nebuloza

Ja vala takvog ratnika jos nisam upoznala.

a to sto vrijedno radi da bi vam obezbijedio normalan zivot?
da sam muz i da procitam ovo odma bi te poslao mami.

u fizickoj snazi?
mislim da je Cickov muz prilicno zbunjen razlicitim signalima koje dobija od supruge...te zena majka kraljica, te nezna srna, te zmaj poslovna zena...te kuva, te nece da kuva...ako ti treba njegova pomoc trazi je i nemoj da si razmazeno sisavce koje pisti za paznjom. reci sta ti treba od njega, daj mu sansu da ti to i pruzi. ili bar sansu da ti objasni da nesto moze da uradi, a nesto ne moze.
svi smo skloni dramljenju kada nam nije dobro, al tebi Cicak, nije dobro bar nedelju dana svakog meseca. pocni da pijes hormone i uhvati jedan ritam ponasanja, i, ovaj, pitaj ga ponekad ima li nesto sto bi ti kod sebe mogla da promenis, a njega eventualno cini nervoznim ili razdrazljivim. brak je zajednica, nije inokosan.
Znaci opet da ja mislim o njemu i njegovim tananim osecanjima? O tom hrabrom ratniku? :lol:

Zabole me iskrena da budem.
Sto se tice promena, te momente imamo od pocetka nase veze, ali vise mi nije ni vazno... sad sam njanjava i prehladjena i ne mogu da vodim racuna o tome...
Ево, има у вестима горе, црно на бело. Чичак и ја загорчавамо живот свима око себе!
Она има горчину и јед, а ја сам џангризава и јадна.
Благо нама. А тек вама :lol:
Jesi videla?
I mm i sin! :lol:

a znala sam da cu se pokajati sto sam ista napisala.
znaci, prava sam definicija budale.

@razmisljam da li bi trebalo da se potrudim i obnovim kontakt sa sestrom od strica, nismo se videle 15ak godina,
nikakva svadja nije bila izmedju nas, ona je i starija desetak godina, uvek smo se lepo slagale iako smo dva sveta, ali kako su krenuli da umiru svi redom po familji, odrodismo se i mi. i, naletim na profil njenog sina, a mog sestrica, i smorim se..videla sam ga kad je nosio pelene, a sad gledam sliku odraslog momka i bas mi je nesto bezveze.

@razmisljam da li bi trebalo da se potrudim i obnovim kontakt sa sestrom od strica, nismo se videle 15ak godina,
nikakva svadja nije bila izmedju nas, ona je i starija desetak godina, uvek smo se lepo slagale iako smo dva sveta, ali kako su krenuli da umiru svi redom po familji, odrodismo se i mi. i, naletim na profil njenog sina, a mog sestrica, i smorim se..videla sam ga kad je nosio pelene, a sad gledam sliku odraslog momka i bas mi je nesto bezveze.
Ја бих. Не можеш да изгубиш, само да добијеш :)

sta te briga, nit u dzep nit iz dzepa :))
to sto neko pise nebuloze je samo nedostatak svijesti, tako da tim osobama je lakse utjerati metar u guzicu nego cent u glavu.
od svijesti sve pocinje, i sve zavrsava, pa i sve je nastalo iz okeana svijesti

Прете опет мерама. У најбољем случају све за викенд до 14ч.
Правим јеловник, позваћемо пријатеље. Шта друго...

cerka i ja sinoc oko 22 30 odemo do ex-a da mu izvedemo psa i odnesemo nesto da pije, posle do njenog stana da vidimo dokle je stolar stigao sa ugradnim plakarom
grad prazan
ali avetinjski prazan
i kazem joj - pogledaj, ovo je momenat da se stvari vrate u normalan ritam
da se na spavanje ide do ponoci, da se ujutru ustane ispavan sposoban za posao i ucenje
kaze da su joj isto rekle kolege skoro jer ih je ova situacija vratila u normalan ritam
vidjaju se predvece sa drustvom ili u toku dana vikendom, na spavanje idu kao sto su isli kad su bili deca, ustanu odmorni i cili
dobre strane pandemije
danas sam rekla - samo pozitvino

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back