Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ama ženo, niko nije za to da se sve zatvori, ali hajde razmisli, nećeš vakcinu, hoćeš da radiš svadbu, šta ako te zakači teži oblik? Imaš dvoje sitne dece, vredi li novi kaputić ili luster rizika?
A ko je tebe ovlastio da brines o meni?
Svi cemo umreti svakako.
Sa izgubljenom godinom neki neki ne.

I ovo za kaputic i luster ti je nisko.
Ja radim i zivim od svoje plate.

A da si ti u poziciji da ne radis vise meseci godisnje druga bi se ploca vrtela.

Ali ne ljutim se, nije da imam neka ocekivanja.

Rado bi oni i odvezli bolesnika, nego ih kolje glupa administracija.

nisi ni svestan koliko
da li znas da parking servis uredno naplacuje kazne terenskoj sluzbi kad se nepropisno parkiraju ispred zgrade da bi otisli da pregledaju pacijenta
pravna sluzba DZ te kazne redovno placa..
da se prekrstis i levom i desnom rukom.

Sad ispade da su svi u ovom talasu pokupili koviljku na skijalištu, a moj dobri žmu dobio od kolege u firmi, zarazio ceo odsek, a on se zarazio u kafani, od svog druga alkoholičara.
Problem je što je znao da je ovaj pozitivan, osetio da nije dobro i dva dana pod temperaturom dolazio na posao, jer je majmun.
Sad ni po jada da to tako protekne, ali svi mi imamo matore roditelje za koje bi želeli da ipak budu sa nama tu, još neko vreme, a par kolega kući ima i bebe ili trudne žene, pa im nije svejedno.
Nisam za zatvaranje, nikad bila, ali jesam za ličnu odgovornost, i to opet, ne samo sada, nego uvek, brate ako si bolestan sedi kući, nemoj dolaziti i disati u mene, koliko puta sam bila bolesna zbog takvih. Dođe pa mi kašlje u facu i još kaže - izgleda da me uhvatio ovaj grip :roll:

Ko to želi tako silno da pravi proslave po kafanama sada?
Ja ne poznajem takve ljude.
Vidim da ljudi pate za starim životom, putovanjima, za ljudima koje ne viđaju, za životom bez zaraze i alkohola i pretpostavljam da će narod pohitati na odmore jer ljudima odmori trebaju, od vesti, od kuće, od posla, od straha ali baš da mi je neko kazao da samo čeka da otrči na slavlje moje uši zaista čule nisu.
I tu je ceo problem...ja mislim da i bez mera vama trenutno ne bi bilo bukirano puno termina kao što i Domaćica priča da nema naručenih torti pa bi tebi trebalo da bude u najvećem interesu da se ova zaraza završi a najbrže će se završiti kolektivnim imunitetom.
Zato je najbolje da se vakcinišete da bi se sve ovo završilo.
Vjeruj da ima dosta onih koji prave slavlja sa po 200-300 ljudi.Nedavno sam cula od rodice da je u njihovom selu bila svadba sa toliko ljudi.
A čujem još slučajeva.Kao da se ne mogu vjencati i zivjeti zajedno bez svadbe.
Ako ne rade objekti,imaju šatori.🙂

Што се мене тиче, мислим да би локали иначе требали радити до 11. Евентуално 2-3 клуба викендом до 1. И да се излази у нормално време и враћа кући у нормално доба. Идеш на вечеру у 7, до 9 си готов, још 2 сата уз пиће и музику и то је то.
Не може ме нико убедити да је нормално излазити у поноћ. Па до јутра... Није ни чудо што су млади све асексуалнији и што клинци од 20 пију таблетице (!?). Напије се, надува и није ни за шта. Обеси вилицу и гледа у плафон.

Vjeruj da ima dosta onih koji prave slavlja sa po 200-300 ljudi.Nedavno sam cula od rodice da je u njihovom selu bila svadba sa toliko ljudi.
A čujem još slučajeva.Kao da se ne mogu vjencati i zivjeti zajedno bez svadbe.
Ako ne rade objekti,imaju šatori.🙂
Preko brda jesenas neki pravio pod čadorima svadbu 3 dana tj. noći. Kad ih je montirao, ne vidi se dobro, šta je bjeli u gori zelenoj, a nisu labudovi, pa sam morao da pribegnem čvorovićevskim metodama, da proverim da nisu Turci napali jadni narod....Različit muzički repertoar.
Pevaljka arlaukala poslednje noći, strašno, reko, ako ovaj nastavi i sutra, odoh u Beograd...al dobro prošlo.

Што се мене тиче, мислим да би локали иначе требали радити до 11. Евентуално 2-3 клуба викендом до 1. И да се излази у нормално време и враћа кући у нормално доба. Идеш на вечеру у 7, до 9 си готов, још 2 сата уз пиће и музику и то је то.
Не може ме нико убедити да је нормално излазити у поноћ. Па до јутра... Није ни чудо што су млади све асексуалнији и што клинци од 20 пију таблетице (!?). Напије се, надува и није ни за шта. Обеси вилицу и гледа у плафон.
I ja se slazem sa ovim.Da do dva najdalje sve bude zatvireno.Sta imas vise da radis u kafani,samo belaj mozes navuci.
A ne znam ni ko se sjetio da izlazak pocinje u ponoc.To mi je oduvijek bilo glupo.Smoris se dok krenes i zadrijemas.Ili zamijenis dan za noc.

Moj zet je pozitivan sa temperaturom, svi u kuci su otvorili bolovanje I ne idu na posao sledece 2 nedelje, u izolaciji su
Sinoc me zove ex, ima 38,5..u toku dana je imao 37,5 pa smo kupile terapiju koju daju obolelim od korone..skuvala sam mu kompot, otisla u ponoc da mu izvedem psa..on misli da je prehlada jer je isao razgolicen prethodnih dana kad je bilo toplo..

Popizdeće klinci, već im je preko glave, imaju svoje potrebe.
Mi smo izlazili posle 23 ili ponoći, pa nam je sad svejedno.
KŠ i sam zna za ilegalne štekove, tako da su te mere zatvaranja besmislene.
Ko drzi ilegalu, drzace I dalje
Zatvorice sve nezavisne legalne, onda ce da se zatvore u apr-u sami jer ne mozes firmukoja nema prihod da odrzavas beskonacno
Na kraju ce braca da budu vlasnici svega

I ja se slazem sa ovim.Da do dva najdalje sve bude zatvireno.Sta imas vise da radis u kafani,samo belaj mozes navuci.
A ne znam ni ko se sjetio da izlazak pocinje u ponoc.To mi je oduvijek bilo glupo.Smoris se dok krenes i zadrijemas.Ili zamijenis dan za noc.
Mi nismo klasicna sala, mi imamo degustacionu salu. Proslave radimo i traju 6 sati. Nemamo kuhinju. Kod nas se sve porucuje. I posle ovoga sam resila da zimi bude do 12h a leti kad kasnije pada mrak, do 1h. Inace smo do 2h. I dok dodjes kuci bude 4-5h. A ustajes u 7. I zamisli tako tri dana zaredom. Razmazeno i bahato :malav:
Zatvorice sve nezavisne legalne, onda ce da se zatvore u apr-u sami jer ne mozes firmukoja nema prihod da odrzavas beskonacno
Ili plati reket ili zatvori.
I onda kad ih vidim da idu kod ljudi koji posteniji ne mogu biti. Jedan nas prijatelj drzi kafic, dosao iz Amerike covek, ne moze biti ispravniji, radi sve po ps. Precizan do bola. Posten. I onda mu salju inspekciju, dodje inspektorka i gleda mu ono ***** za noge na ulazu a moj kum kaze:”Bolje joj da ne gleda, ovde je cistije nego kod nje kuci.” I sigurno je u pravu.

Kokeza držao ceo Gigatron, pa sad kao aj da ne drži. Firma gde sam kupio TV, prodavali su i komp opremu i slično, ne postoji već duže od pola godine.
Tek legalno, mali i srednji trgovci su već stavio odavno katanac na bravu. Odem i kupim sako i neke košulje i.džempere u Nikolasu, kad za dva dana...nema prod. Ispražnjena..

Kokeza držao ceo Gigatron, pa sad kao aj da ne drži. Firma gde sam kupio TV, prodavali su i komp opremu i slično, ne postoji već duže od pola godine.
Tek legalno, mali i srednji trgovci su već stavio odavno katanac na bravu. Odem i kupim sako i neke košulje i.džempere u Nikolasu, kad za dva dana...nema prod. Ispražnjena..
Туга...
Где год да се окренеш је против малог, вредног човека.
Па шта рећи за пијаце које нису могле да раде а отворене док Лидл јесте а затворен простор.
Онај што прави пљескавице не може једну да избаци кроз прозорчић, таква су правила, само достава, а у Максију поред, у затвореном простору се гужва 200 људи.
И када верујеш својим очима а не њиховим речима, разумно и логично сагледаш и побуниш се јер је то твоја дужност испред свих, да реагујеш на неправду и не дозволиш да ти вређају интелигенцију- ти испадаш бедан и неодговоран.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back