gost 148029
Primećen član
- Poruka
- 856
Ja ne razumem čemu kuknjava, svi bi baš posle 22 h u kafanu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde rade do 22h?Ja ne razumem čemu kuknjava, svi bi baš posle 22 h u kafanu?
Frejo,Ko to želi tako silno da pravi proslave po kafanama sada?
Ja ne poznajem takve ljude.
Vidim da ljudi pate za starim životom, putovanjima, za ljudima koje ne viđaju, za životom bez zaraze i alkohola i pretpostavljam da će narod pohitati na odmore jer ljudima odmori trebaju, od vesti, od kuće, od posla, od straha ali baš da mi je neko kazao da samo čeka da otrči na slavlje moje uši zaista čule nisu.
I tu je ceo problem...ja mislim da i bez mera vama trenutno ne bi bilo bukirano puno termina kao što i Domaćica priča da nema naručenih torti pa bi tebi trebalo da bude u najvećem interesu da se ova zaraza završi a najbrže će se završiti kolektivnim imunitetom.
Zato je najbolje da se vakcinišete da bi se sve ovo završilo.
Ostavi bar pola u stek, ne budi bahata.taman da potrosim u kafani![]()
meni nedostaju koncerti, zeliiiim na jedan samo tako![]()
Frejo, pa ne rade kafane samo svadbe i ispracaje a i na odmoru sednes negde da pojedes nesto i popijes
pa rade bioskopi...vikendom do 14hМени биоскоп, да се спокојно завалим у мраку и уживам.
kod nas do 20hPa svuda, ili do 21, nisam sigurna, tek su sad za vikend skratili, bar ovde kod mene
pa rade bioskopi...vikendom do 14h![]()
nisam skapirala tako, mozda i gresim ali nema ni veze, svakako pricam o ostalim kafanama, bez muzike i proslavaNe sporim uopšte...ni najmanje, izlazak je deo relaksacije ali nešto je drugo ovde u pitanju.
Čičak zagovara pad mera da bi ona radila.
Sa merama ili bez mera kovid ostaje.
Kafići poštuju distancu...dok se zaraza ne stavi pod kontrolu a ona ne želi distancu. Ne znam da li ti objasnjavam dobro, trudim se da ne izgovorim reč sebicluk, jedno je distanca sa rizikom, rizik uvek postoji i mi pristajemo na njega da bi imali surogat normale a nešto je drugo živa muzika sa igranjem i mešanjem ljudi bez onog osećaja u duši "hebote, šta ako neko nastrada"...mene samo to izuva iz cipela, da nije važno da li će neko da nastrada...I bolje da idem da učim da ne bih svasta rekla![]()
Ali je problem kad ja sa dvoje male dece sednem u kafic, kazu Sme samo dvoje. Ziva istina! Ja dozivela!!! Znaci jednog da se odreknem, ne vidim resenje.Градски превоз, тискамо се као да је све нормално.
Nije stvar u 22h vec u 14h.Ja ne razumem čemu kuknjava, svi bi baš posle 22 h u kafanu?
pa nema bre za sveOstavi bar pola u stek, ne budi bahata.
Pa, puni restorani ljudi,.mladi, stari..kafana, najstarija srpska institucija
A poslovni sastanci gde duvamo al na distanci jedni drugima u facu, to je ok
Pa dokle će Korona da bude nepoznanica....jedno 25 godina? Garantovano.
Mi smo decu vodili nedavno. Arena radi.Мени биоскоп, да се спокојно завалим у мраку и уживам.
Da li sam napisala dovoljno puta DA NIKO NE MORA DA IZLAZI IZ KUCE ... ako se bojis naravno da neces ici i ne treba.Ne sporim uopšte...ni najmanje, izlazak je deo relaksacije ali nešto je drugo ovde u pitanju.
Čičak zagovara pad mera da bi ona radila.
Sa merama ili bez mera kovid ostaje.
Kafići poštuju distancu...dok se zaraza ne stavi pod kontrolu a ona ne želi distancu. Ne znam da li ti objasnjavam dobro, trudim se da ne izgovorim reč sebicluk, jedno je distanca sa rizikom, rizik uvek postoji i mi pristajemo na njega da bi imali surogat normale a nešto je drugo živa muzika sa igranjem i mešanjem ljudi bez onog osećaja u duši "hebote, šta ako neko nastrada"...mene samo to izuva iz cipela, da nije važno da li će neko da nastrada...I bolje da idem da učim da ne bih svasta rekla![]()
Pa stisni malo. Ima da bude.pa nema bre za sve![]()
Ali je problem kad ja sa dvoje male dece sednem u kafic, kazu Sme samo dvoje. Ziva istina! Ja dozivela!!! Znaci jednog da se odreknem, ne vidim resenje.
Nije stvar u 22h vec u 14h.
Meni licno odgovara do 20h.
Volim i ja da dodjem s posla do ponoci, a ne u 4 ujutru. Ali to ja bahata i razmazena pa biram![]()
Svajcarska svojim zaposlenima koji ne rade placa a nama je vukule dao *****. To su te tanane razlike izmedju nas i njih.inace, meni je super Svajcarski sistem, strogo vode racuna o ljudskim pravima pa tako nema pol. casa, mozes da ides gde hoces aliii ne moze vise od petoro ni na ulici, 2.5 meseca nije radilo nista od usluznih delatnosti osim prehrane, apoteka i pumpi...danas su otvorili radnje siroke potrosnje a restorane i kafice ce krajem marta, pocetkom aprila...zaposleni koji sede kuci primaju nesto malo umanjene plate koje dotira drzava
i to mi je ok, jer te niko ne zakljucava, ne preti ti kaznama i hapsenjima ako krocis nogom na ulicu u vremenu kada valjda virus najvise napada te zato ne smes da promolis nos napolje
+ vlasnici imaju bespovratnu pomoc drzaveSvajcarska svojim zaposlenima koji ne rade placa a nama je vukule dao *****. To su te tanane razlike izmedju nas i njih.![]()
Mi smo decu vodili nedavno. Arena radi.
Da li sam napisala dovoljno puta DA NIKO NE MORA DA IZLAZI IZ KUCE ... ako se bojis naravno da neces ici i ne treba.
Pusti druge da zive.
Nisu svi u strahu.
I nema uvek zive muzike. Ali radno vreme je to koje ti ne dozvoljava da radis, iako radis po svim propisima.
Kako brises, orden za komunalije da ti dadnu+ vlasnici imaju bespovratnu pomoc drzave
Po meni je to i poenta, ne mora da se druži masa od 40 ljudi, to se ne radi ni kada vlada grip, ko je pametan. Svaki restoran po kvadraturi ima pravo na x gostiju, x+1 ne može i šlus. Za sto 6 ako su porodica, i šta je tu tako teško ispoštovati. Biće dana za proslave, bože zdravljainace, meni je super Svajcarski sistem, strogo vode racuna o ljudskim pravima pa tako nema pol. casa, mozes da ides gde hoces aliii ne moze vise od petoro ni na ulici, 2.5 meseca nije radilo nista od usluznih delatnosti osim prehrane, apoteka i pumpi...danas su otvorili radnje siroke potrosnje a restorane i kafice ce krajem marta, pocetkom aprila...zaposleni koji sede kuci primaju nesto malo umanjene plate koje dotira drzava
i to mi je ok, jer te niko ne zakljucava, ne preti ti kaznama i hapsenjima ako krocis nogom na ulicu u vremenu kada valjda virus najvise napada te zato ne smes da promolis nos napolje
aj sto brisem nego i delim vitaminciceKako brises