Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma kao da njih zanima.
Мојој мами су рекли из хитне, када су једну ноћ били код ње, да она има право у тренутној ситуацији да зове и за савет и за проблем. И да се уопште не устручава. Тако да имаш и ти. Што пре решиш биће ти лакше, не одуговлачи. :heart:

lele brate pun mi đoka od ovu koronu i od maske i rukavice i govvna i od klice,od Kona,od onu Dariju i od njenu sisu i svi da ga nabijem na stojka više.pa stvarno bre realno počelo je više da ne mozes da dišeš od njihovog sranjja i vanredna stanja brate.te prvi talas,te drugi talas,te prvi pik,tref,karo,zvezda,skočko.pa bate, došlo dotle da se spakujem i odem u beograd na te njihove konferencije i svima im se iznakašljem u lice i poserrem u vilice,govnnari.šta nas zaluđujete više koje pičkke materine da se čovek samo nervira i stresira i da se brine da li je oprao ruke ili je pipnuo dupe ili je čačkao nos,oći,uši.kurracc da mi se napuši onaj kinez mentalni što je uzeo pa pojeo slepog miša.u usta ga jebbem mentalna ne najeo se nikad dabogda.pa uzi jedi pirinač mame ti ga nabijem žute,bar to belo sranjje imate tamo po aziju kolko oćete,debil retardirani.sad zbog takvog jednu dilku maloumnu,ceo svet i narodi kontaminirani.jebati...i laže, i laže svako ko kaže da se ne nervira od ovakvu situaciju.pa brate bre,malo sam u život begao od muriju i krio se od raciju i stavljao masku kad sam išao u akciju,pa ću sad im se maskiram i kad idem u dragstor po leba i gledam ko me kako gleda i da se zentam i da begam ako naiđe inspekcija i da stalno merim temperaturu ko onaj dlakavi jeremija iz alan ford.jebati,pa onda,kad sretnem nekog drugara da se štekam ko govnnari,ne smem mu pružim ruku da se izljubimo ko familija,nego ko dva invalida se udaramo sa laktovi ko gmazovi neki nedoplavljeni.pa ti pruži ruku,ti si stego pesnicu,on skuplja pesnicu,ti si otvorio šaku pa ga uhvatiš za pesnicu sa otvorenu šaku ko baba kad ulazi u zgradu pa se osetiš ko da si konja uhvatio za patku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back