Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Ni meni nije najjasniji taj format, nije ni radio, ni tv, a ljudi sede i pričaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni meni nije najjasniji taj format, nije ni radio, ni tv, a ljudi sede i pričaju.
dobro je, sad još da zakažeš, ne znam možeš li kod njih da uradiš pre sledeće terapije ili negde privatno ako možešUpravo mi je dr sa Onkologije poslao poruku da uradim CT glave.
Pa ne da može kod njih rekao bi mi dr da dođem tamo.dobro je, sad još da zakažeš, ne znam možeš li kod njih da uradiš pre sledeće terapije ili negde privatno ako možeš
znam, imaš na flajeru ili sajtu njihov mail, lepo piši i pitaj šta im je potrebno iz tvog domena, sigurno će ti odgovoriti,Ma razumem ja taj momenat da im pre trebaju
Ja nudim nesto drugo...
e njesra, uh što me to nervira, onda kao hitan na urgentni, kažeš da imaš bolove i sve što ti se desilo i odmah rade ctPa ne da može kod njih rekao bi mi dr da dođem tamo.
Nije mi to rekao trebalo bi da on zna šta bi moglo da bude pa da se otklone sumnje. Tako ja to gledam.Сумња на нешто или за сваки случај?
Ocu zvacuznam, imaš na flajeru ili sajtu njihov mail, lepo piši i pitaj šta im je potrebno iz tvog domena, sigurno će ti odgovoriti,
mi tako radimo, pitaju ljudi kako da pomognu, da se uključe, pošaljemo im listu i nema zabune, sve čisto i jasno
bez snimka ni on ne može da zna, a može da ne bude ništa alarmantno, uradiš i mirna siNije mi to rekao trebalo bi da on zna šta bi moglo da bude pa da se otklone sumnje. Tako ja to gledam.
Pa to. Mene plaše ne daj bože metastaze tamo ali ako bude sreće neće ih biti. Evo videćemo.bez snimka ni on ne može da zna, a može da ne bude ništa alarmantno, uradiš i mirna si
kako si tvrdoglava, vec sam ti rekla da odes u urgentni i oni ce te snimiti, osim ako bas volis da placasKad bih čekala kod njih ko zna kad bi bilo, ići ću privstno, ima ovde kod mene blizu, daju i na čekove na nekoliko rata. Šta da radim nemam izbora.
Nisam tvrdoglava nego mi je žena iz hitne pomoći rekla da mi ne savetuje da idem tamo zbog korone i gužve.kako si tvrdoglava, vec sam ti rekla da odes u urgentni i oni ce te snimiti, osim ako bas volis da placas
nema guzve, niko sa tobom ne moze da udje, nije da cele familije tamo dzonjaju kao sto je bilo pre korone...a ona ce ti reci bilo sta, samo da im ne dolazis tamo i pravis posaoNisam tvrdoglava nego mi je žena iz hitne pomoći rekla da mi ne savetuje da idem tamo zbog korone i gužve.
Inače u petak je prošlo 2 nedelje od mog intervjua i još uvek se ništa ne zna.
Moji insajderi kažu da gđa nije još obnarodovala koga je izabrala i da se to još nije desilo da se toliko dugo ne zna i da ona sama bira, a ne ceo panel (u kome ona naravno ima psolednju reč), kao što je po propisima. Znači, neka se koplja lome.
nema guzve, niko sa tobom ne moze da udje, nije da cele familije tamo dzonjaju kao sto je bilo pre korone...a ona ce ti reci bilo sta, samo da im ne dolazis tamo i pravis posao
I kod nas je tako,odes u hitnu i sve moze,narocito ako neko ima neki nalaz kao Afro.kako si tvrdoglava, vec sam ti rekla da odes u urgentni i oni ce te snimiti, osim ako bas volis da placas
Najbolje kad ne rade redovne sluzbe,da moraju oni da ti zavrse. Kukaj i vise nego sto boli. Mi smo snajinom ocu nabavili ono odijelo sto nose u bolnicama kad je isao na pregled. Uradi sta mozes da se zastitis.Može li to po danu da se ide, nisam nikad tako išla, a noću baš ne bi. Ispada da neću, a nije istina. Meni je samo da to rešim što pre.
Ja sam se jedva dozvala u podne danas nisam bila ni za po kući a ne za po napolju, celu dan sam preležala, jedva sam večeras oprala kosu taj horor nisi nikad videla.a lepo sam ti rekla da ides danas, mogla si i jutros, nedelja je nemaju gde da dalje da te salju