Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мој је носио моју црвену јакну и црвене чизме :lol: Као Црвенкапа је био. А све очувано остало, мама чувала, као ново.
И кишобран колица је имао наслеђена, био је 5. или 6. дете у њима.
И ја сам његове ствари разделила. То се тако кратко користи и тако је неважно да ли је за дечака или девојчицу.
Једино сам са оним сандалама имала муке :lol:

Sad sam iščitala sta piše kao moguće neželjene pojave leka. Sve ovo što me je snašlo može da se desi, moram da kažem lekaru, valjda da sledeći put ublaži dozu, pojma nemam. Vrlo je neprijatno. Svašta sam progutala ali ovo nije do sad bilo :(
e ne da đavo mira, samo komplikacije, ako se to ponovi sledeći put moraće lek da menjaju
jel ne boli više glava? a temperatura stala?

ona divna mlada zena o kojoj sam vam pisala, da se budi ujutru sa rukom u kesici gumenih bombona jer je zaspala je pre sat vremena rodila ovo divno bice
ja sam spremna za ulogu babe :heart: jedva cekam :)
kakvo divno nevino cisto bice, dobro dosla u ovaj surovi svet :heart:

kod nas u kuci zet se vratio sa testiranja iz kovid ambulante, pozitivan je na virus sa malom temperaturom
tako da ce kod mene u kuci da bude izolacija sledece dve nedelje
Pogledajte prilog 871811
Neka joj je srecna lutka mala.
Ovo garantovano nije Front. U frontu bebe uviju da lice na hercegovacke babe, stave im pelenu na glavu, a dole ih uviju kao kuflu. Ne kupaju ih u porodilistu i ne fotografisu. Kada mama ode u sobu, beba se u peleni donosi i lezi na mami. Takodje, nije dozvoljena civilna garderoba. Pedijatri dignu frku ako koristis svoju pelenu a ne njihovu a ne da obuku ovu sintetiku.

Neka joj je srecna lutka mala.
Ovo garantovano nije Front. U frontu bebe uviju da lice na hercegovacke babe, stave im pelenu na glavu, a dole ih uviju kao kuflu. Ne kupaju ih u porodilistu i ne fotografisu. Kada mama ode u sobu, beba se u peleni donosi i lezi na mami. Takodje, nije dozvoljena civilna garderoba. Pedijatri dignu frku ako koristis svoju pelenu a ne njihovu a ne da obuku ovu sintetiku.
pravo da ti kazem od svih pitanja na kraju je nisam pitala gde se porodila
trebalo je da bude u frontu, jer je poslednjih dana morala da prelezi jer je beba krenula, imala je jako visok d dimer u toku citave trudnoce i na kraju i pozitivna na koronu
mozda je zato porodjena na drugom mestu

pravo da ti kazem od svih pitanja na kraju je nisam pitala gde se porodila
trebalo je da bude u frontu, jer je poslednjih dana morala da prelezi jer je beba krenula, imala je jako visok d dimer u toku citave trudnoce i na kraju i pozitivna na koronu
mozda je zato porodjena na drugom mestu
Ako je u frontu, onda je doslo do korjenitog preokreta u politici porodolista od septembra do sada:lol:
I ova suknjica je neki papir, materijal kao maske, tako da moze biti da je iz porodilista, jednokratno.

Juce sam u tcu naletela na stand fondacije za decija sela za decu bez roditelja...i caskala sa njima...u susustini oce samo pare.... ja pare ne dajem jer ne verujem da idu tamo gde treba, dajem volontiranje ili donacije u vidu materijalnih stvari...oni nisu za to oce pare.... brate ala birkamo al smo fini samo kes samo lova :lol:
Bas su me onako malKo naljutili :aha:
nemoj se ljutiti, ako si pričala s njima valjda su rekli po kom principu rade, svaka kuća gde su deca smeštena ima jednog ''roditelja'' koji je tu zaposlen, moraju da plaćaju račune za struju, infostan, dažbine kojekakve, ovo vreme je veoma gadno za takvu vrstu hum rada, vrlo je teško doći do novca za osnovni rad, hranu dobijaju većinom donacijama ali moraju sigurno da kupuju i sveže povrćke i voćke....nije sve baš uvek crno belo

Juce sam u tcu naletela na stand fondacije za decija sela za decu bez roditelja...i caskala sa njima...u susustini oce samo pare.... ja pare ne dajem jer ne verujem da idu tamo gde treba, dajem volontiranje ili donacije u vidu materijalnih stvari...oni nisu za to oce pare.... brate ala birkamo al smo fini samo kes samo lova :lol:
Bas su me onako malKo naljutili :aha:

Dečija sela su ok. Izmedju ostalog rade obuku članova drugih humanitarnih organizacija kako napraviti projekat, konkurisati, prikupljati sredstva. Ne gledaju samo sebe. Skoro su imali besplatnu obuku za pisanje projekta.

Dečija sela su ok. Izmedju ostalog rade obuku članova drugih humanitarnih organizacija kako napraviti projekat, konkurisati, prikupljati sredstva. Ne gledaju samo sebe. Skoro su imali besplatnu obuku za pisanje projekta.
Bas su me razocarale kad sy rekle ne treba volontiranje tutnule mi ziro racun
Pare ne dam
Mislila sam da zovem "centralu" pa da pitam njih sta u kako....mozda obe na standu nisu bas upucene....
Ako imas neku info javi

nemoj se ljutiti, ako si pričala s njima valjda su rekli po kom principu rade, svaka kuća gde su deca smeštena ima jednog ''roditelja'' koji je tu zaposlen, moraju da plaćaju račune za struju, infostan, dažbine kojekakve, ovo vreme je veoma gadno za takvu vrstu hum rada, vrlo je teško doći do novca za osnovni rad, hranu dobijaju većinom donacijama ali moraju sigurno da kupuju i sveže povrćke i voćke....nije sve baš uvek crno belo
Ma razumem ja taj momenat da im pre trebaju
Ja nudim nesto drugo...

Мој је носио моју црвену јакну и црвене чизме :lol: Као Црвенкапа је био. А све очувано остало, мама чувала, као ново.
И кишобран колица је имао наслеђена, био је 5. или 6. дете у њима.
И ја сам његове ствари разделила. То се тако кратко користи и тако је неважно да ли је за дечака или девојчицу.
Једино сам са оним сандалама имала муке :lol:
i moj je nosio crvene cizmice :))
vvv.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back