Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 14.117
'cigancica' je bas faca

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aste garaviEvo moja cigancica na kratko.
Skorpijica.'cigancica' je bas faca![]()
Nemoj tako, saberi se, takva ni sebi ni njima nisi ok. Trgni se, biće sve dobro.Седим као пањ, уморна сам. Покушавам да не мислим, размишљање боли.
Nemoj tako, saberi se, takva ni sebi ni njima nisi ok. Trgni se, biće sve dobro.
Pametnice neke. Sve bih kaznila ko pusta psa u park gdje su djeca.Danas u parku psi napadose dijete a vlasnice ostale da sjede uz komentar, maaaaa neeeeceeee oniiii.
Mozda su pojurili jedan drugog al kad je mala pocela da vristi, otac je skocio da im preprijeci put.
I one nista. Otac odvede malu, njima ni a nije rekao.
A ja sam u momentu pozeljela sve da ih spalim.
Ovo je park suma, ima prostora za sve i ok su. Jako fino se ponasaju vlasnici.Pametnice neke. Sve bih kaznila ko pusta psa u park gdje su djeca.
Е, свашта...A nasmijao me djelic razgovora dvije zene. Kaze jedna, 'on je muskarac iz male sredine, a poznato je da oni je znaju ni sijalicu da promijene'![]()
Твој проблем се претворио у тему. И поред опречних ставова ниси се љутила. То волим код тебе.Idem na spavanje... svi odavno lalaju kod mene...
Dan je bio jako stresan. Ne samo zbog sina, vec i nekih drugih stvari... opet novih a ne onih od prosle nedelje... sto mm kaze Treba otici upaliti svecu kad ovako krene...
Laku noc.
Mnogo ste mi pomogli danas.![]()
I mene,brate,i za supu iz kesice se uvrijede.Твој проблем се претворио у тему. И поред опречних ставова ниси се љутила. То волим код тебе.
Баш ме нервира дизање носа и увредљивост.
pa ti idi i kupi mu novu klimu kad ti smeta buka njegove stare.Баш их брига. Да ли ти мислиш да они размишљају о томе да та бука некоме смета.
pa ti idi i kupi mu novu klimu kad ti smeta buka njegove stare.
Бистар си као боза.
ozbiljno ti kazem
ako ti smeta idi pa im kupi neku koja ne buci.
to se zove zivot u zgradi
kao sto oni trpe tebe i ti trpis njih.
ako ti smeta a ne zelis da im kupujes, onda kupi sebi kucu pa se osami.
nisam je videlaEvo moja cigancica na kratko.
nisam je videla
Elektrikinu vidim, prelepa je![]()