Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rasiris jednu koru u tepsiji da mozes kasnije sve s njom da pokrijes,na stolu pravis te kocke,stavis u tepsiju i na kraju sve pokrijes tom prvom korom. Nije to nista komplikovano.
Probaću sigurno jednom, pakako ispadne.
Ovo što sam večeras pravila, baš mi se tanko razvlačilo. Za tu slaganu pitu treba isto tako, ili da ipak budu kore malo deblje?

Kako si slucajno primijetila?

Vidi mi se čvorić na istmusu štitne, samo nisam obraćala pažnju na to dok se nisam jednom prilikom razbolela pa sam od zagledanja grla došla do vrata i videla to.
Bukv nisam ni znala da imam strumu, mislila sam da sam se ugojila u podvaljku :lol:
Tek sad kad gledam slike sa venčanja vidim da imam i tada taj deo otečen, a imala sam 15kg manje, npr.

Ja sam imala komsinicu,odselila je nazalost,koja je pravila pite vrhunski.I ajde sto pravi za sebe,nego dijeli i po komsiluku.😀
A svaki dan pravila bar tri tepsije.
I sve kazem...otkako se ona odseli,ne pojedosmo prave pite.🙂
Pa nije pita problem . Dobro brasno i ona se sama razvlaci. Ja mnogo volim i cesto pravim,ali ne dijelim,sve pojedem 😁

Vidi mi se čvorić na istmusu štitne, samo nisam obraćala pažnju na to dok se nisam jednom prilikom razbolela pa sam od zagledanja grla došla do vrata i videla to.
Bukv nisam ni znala da imam strumu, mislila sam da sam se ugojila u podvaljku :lol:
Tek sad kad gledam slike sa venčanja vidim da imam i tada taj deo otečen, a imala sam 15kg manje, npr.
Neke zene sam cula da su pravile nesto od zelenih orasa za stitnu i da je dobro.

Ova moja dr kaze da stitna moze da se popravi.
Jer mi prvi pregled pre 8 godina nije bio obecavajuci, cak stavise ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back