електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Mi imamo vino koje je sjajno za stitnu.
Mesavina merloa i mladih zelenih oraha.
Casa dnevno.
I za srce je jako zdravo.
Спев.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi imamo vino koje je sjajno za stitnu.
Mesavina merloa i mladih zelenih oraha.
Casa dnevno.
I za srce je jako zdravo.
Ova moja dr kaze da stitna moze da se popravi.
Jer mi prvi pregled pre 8 godina nije bio obecavajuci, cak stavise ...
) čakra blokirana i da treba da pevam i ja sad tako pevam po ceo dan, naglas, ali jesu se smanjili na zadnjem uz čvorići, bar po mm, a neki i po 2-3.
.Nemam naviku da pijem vino i ne razumijem se uopste u vina. Kad treba da kupim ja prepoznam samo Zdrepcevu krv.
Kako kome.Pa nije pita problem . Dobro brasno i ona se sama razvlaci. Ja mnogo volim i cesto pravim,ali ne dijelim,sve pojedem![]()
Ne smije svako to piti.Zavisi koji je problem sa stitnom.Zaboravila sam tacno za koji je problem,ali nije za svaki.Cak moze imati i kontra efekat.Neke zene sam cula da su pravile nesto od zelenih orasa za stitnu i da je dobro.
Stvarno pomaze pjevanje?I ja sam ubeđena da može, tj nadam se.
Neko mi je rekao da mi je ta grlena (?!) čakra blokirana i da treba da pevam i ja sad tako pevam po ceo dan, naglas, ali jesu se smanjili na zadnjem uz čvorići, bar po mm, a neki i po 2-3.
Ne smije svako to piti.Zavisi koji je problem sa stitnom.Zaboravila sam tacno za koji je problem,ali nije za svaki.Cak moze imati i kontra efekat.
o brao... svojim umilnim glasom rasterujes cvoriceI ja sam ubeđena da može, tj nadam se.
Neko mi je rekao da mi je ta grlena (?!) čakra blokirana i da treba da pevam i ja sad tako pevam po ceo dan, naglas, ali jesu se smanjili na zadnjem uz čvorići, bar po mm, a neki i po 2-3.
Mojoj sestri je dr specijalista za stitnu izriciti rekao da ne pije taj lijek sa zelenim orasima,jer je to za suprotan problem od njenog.Једна чашица дневно никоме не може да шкоди.
Stvarno pomaze pjevanje?![]()

jedva cekam da vidim na sta ce to da ispadneE sto vidjeh sad recept za bunar kiflice,kod ovog sase..Sad mi se bas jedu.![]()
Mojoj sestri je dr specijalista za stitnu izriciti rekao da ne pije taj lijek sa zelenim orasima,jer je to za suprotan problem od njenog.
Jos ces me natjerati i da napravim.jedva cekam da vidim na sta ce to da ispadne
Ne znam ni kad sam se od srca smijala kako treba.Sad kad se sjetim...ne pamtim kad sam pjevala poslednji put.
Mozda se stvarno nesto zgrci u dusi i tijelu.![]()
Mozda za zdrave nije,ali vjerovatno ko ima neki problem sa stitnom treba da bude oprezan.Не знам ти ја ништа, чула сам да је то пуно минерала и да није шкодљиво за здраве али само чашица.
Ne znam ni kad sam se od srca smijala kako treba.
Je l kad dodjes na teme o kuvanju?ja cesto