Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
dje da nadjem tih dva sata nauljenosti kontinuiraneNormalno operem kosu,ne treba nikakvo posebno pranje.Posle bude meka i svilena.Ali mora se duze ulje drzati na glavi,bar dva sata.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dje da nadjem tih dva sata nauljenosti kontinuiraneNormalno operem kosu,ne treba nikakvo posebno pranje.Posle bude meka i svilena.Ali mora se duze ulje drzati na glavi,bar dva sata.

to da radi brus vils bi afro frizuru imao do sadaНекада су постојале Фолтен (Foltene) ампуле против опадања и за раст косе.
Има их и сад, видим, али не знам да ли и код нас.
https://www.google.com/search?q=fol...VEXhoKHVI4DQMQ_AUoAXoECAcQAw&biw=1280&bih=646
Sto gdje da nadjes?Namazes kosu,stavis kesu na glavudje da nadjem tih dva sata nauljenosti kontinuirane![]()
Ni ja.ne znam
ja to nista ne koristim![]()
I treba da mazes samo ono sto je jestivo.Ni ja.
Nekako sam gadljiva na sve sto je jestivo a maze se po licu, telu, kosi
Eh da Brus zna dobrobiti bihelog luka i ulja gde bi mu kraj bioto da radi brus vils bi afro frizuru imao do sada

Muska celavost nije isto sto i zenska.to da radi brus vils bi afro frizuru imao do sada
Sto gdje da nadjes?Namazes kosu,stavis kesu na glavu,i normalno budes u kuci i obavljas sve druge poslove.
Ipak,nemoj na ulicu bas izlaziti.![]()
Muska celavost nije isto sto i zenska.
Kod muskaraca je "normalno",a kod zena vec spada u neku patologiju.
Bez kese nista.jos i kesu da natakarim na glavu
pa da prokuvam tako nauljena
neka, dobre mi i ove moje tri dlake u dva reda
Ne,nego zene nemaju taj gen za celavost,ili vec sta.jel smo si same krive?
ima zena s alopecijomNe,nego zene nemaju taj gen za celavost,ili vec sta.
Nemas celave zene,osim ako nije neka bolest u pitanju.Ne znam ti bas strucno objasniti,ali to je sustina.![]()
Joj kako je to gadno kad je muskarac celav.Muska celavost nije isto sto i zenska.
Kod muskaraca je "normalno",a kod zena vec spada u neku patologiju.

ima zena s alopecijom
i to vise vrsta/uzroka alopecije
samo nije tako cesto
To ti i govorim.Alopecija je bolest.ima zena s alopecijom
i to vise vrsta/uzroka alopecije
samo nije tako cesto
To ti i govorim.Alopecija je bolest.
A muskarci ne celave zbog bolesti.
To ti i govorimAlopecija je bolest.
zapravo se ne znaju uzroci za svaku vrstu alopecijeTo ti i govorimAlopecija je bolest.
ne, imas i kod zena vise varijanti alopecijeНије то алопеција већ себороична масна ћелавост. Имаш ону министарку из бивше ДС, она ти је пример. Чомићка.
Тачно се види да губи косу а кожа главе се сија.
ne, imas i kod zena vise varijanti alopecije
i uzroci su razliciti
moze biti i naslijedno
trajno ili periodicno
Ne prestaj Lumune, ricinus je dovoljanCitam vas veceras
I razmisljam
Ko vas opere posle tako masne od tih ulja
Znam sta je alopecija.Алопеција је опадање косе у печатима, то нема везе ни са чим.
Namažeš pre spavanja i ujutro opereš i osušiš. Tako su najbolj7 efektidje da nadjem tih dva sata nauljenosti kontinuirane![]()
Razblazim ga ovim uljima jer je pregust.Ne prestaj Lumune, ricinus je dovoljan