Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ahahahahhaaaaa koja moša
oduvala me elektrika :D

giphy.gif

celave i oni, garant
nego ne povezuju s covidom
Jbte, ne celave. Imam 15 u okruženju i svi su bili “jako” bolesni prvi ovaj pored mene, jer poznato je da su oni uvek više bolesni, i niti jedan se ne žali da mu opada kosa. Moj kum koji je gori od tri žene bi odavno prestao da izlazi iz kuće da je izgubio kose koliko ja.

Jbte, ne celave. Imam 15 u okruženju i svi su bili “jako” bolesni prvi ovaj pored mene, jer poznato je da su oni uvek više bolesni, i niti jedan se ne žali da mu opada kosa. Moj kum koji je gori od tri žene bi odavno prestao da izlazi iz kuće da je izgubio kose koliko ja.
a dobro...njih satare 37,2 realno
al to s kosom i generalno...koliko vidim nemamo jos pojma sta se sve osteti i sta je od toga popravljivo

a dobro...njih satare 37,2 realno
al to s kosom i generalno...koliko vidim nemamo jos pojma sta se sve osteti i sta je od toga popravljivo
Mislim da ću lakše sa onim sto se ne vidi nego sa ovim sto se vidi.
salu na stranu veliki je broj udaljenih posledica koje ćemo osećati samo verujem kako život melje i ide dalje da za deset godina nikome neće pasti na pamet da mu je nešto zapravo posledica Covida. Mislim da smo za sada u velikom problemu već sa psihičkim posledicama.
Ово ни павијан не би урадио.
e videla sam ovo i sto bi moja kćerka rekla izneverovala sam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back