- Poruka
- 73.933
Ne zezam tebe.Ти ме зезаш. То се ради апаратом посебним.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zezam tebe.Ти ме зезаш. То се ради апаратом посебним.
Ама зове се Орион телеком. Никакве везе са МТС-ом нема.
Nije.Nije.Pitanje je bilo sta je opticki kabl.![]()
Jesi ga pitala kako je to moguće, i kako i šta da radite da se to ne bi ponavljalo svaki čas?Био мајстор, све је ок. Био је прекинут код нас у стану.
Jesi ga pitala kako je to moguće, i kako i šta da radite da se to ne bi ponavljalo svaki čas?
Јасно ми је сада шта се десило. Померала сам кауч и закачила кабл. Али прва два пута то је било у ходнику спрат испод нас.
To i jeste najčešći razlog da dođe do prekida.
Ti kablovi su jako osetljivi.
Dovoljno je da ih malo pomeriš i dolazi do prekida.
Uglavnom restartom bude ok.
Ali nekad mora i ceo kabel da se menja.
Pišem o svom iskustvu sa kablom mts.
Nemas onu zastitnu plastiku oko kablova,sto ide duz zida?Сад муж и ја размишљамо о прављењу заштитне кутије која би ишла преко целе скаламерије.
Zastite kablove onim plastikicama,ne znam kako se tacno zovu @bundeva sigurno zna.Сад муж и ја размишљамо о прављењу заштитне кутије која би ишла преко целе скаламерије.
Ne znam kako to izgleda, ali postoje one kanalice za kablove, lako se lepe za zid i ako ih postavite iz iglove sobe skoro su neprimetne. Nisu ni skupe.Сад муж и ја размишљамо о прављењу заштитне кутије која би ишла преко целе скаламерије.
Nemas onu zastitnu plastiku oko kablova,sto ide duz zida?
Kanalice, upravo napisah.Zastite kablove onim plastikicama,ne znam kako se tacno zovu @bundeva sigurno zna.
Ja sam siguran da je tako.Zastite kablove onim plastikicama,ne znam kako se tacno zovu @bundeva sigurno zna.

Na to i ja mislim.Ne znam kako to izgleda, ali postoje one kanalice za kablove, lako se lepe za zid i ako ih postavite iz iglove sobe skoro su neprimetne. Nisu ni skupe.
To treba da proverite sme li da se zatvara, zbog dometa.Тај танки кабл иде по ивици плафона и спушта се на земљу да би ушао у рутер. Е тај рутер цели желимо да заштитимо.
To treba da proverite sme li da se zatvara, zbog dometa.
Verovatno moze.Перфорирана дрвена кутија или нешто са прорезима.
Pogledaj Ikeu. Oni imaju kutije za kablove, mozda ima neka odgovarajuce velicine da se smjesti ruter.Перфорирана дрвена кутија или нешто са прорезима.
Снимићу да видиш како то све изгледа.Pogledaj Ikeu. Oni imaju kutije za kablove, mozda ima neka odgovarajuce velicine da se smjesti ruter.
Nama je ruter u jednoj maloj prostoriji, vrata su uvek zatvorena, a signal ima u celoj kući, i na spratu.
Сад муж и ја размишљамо о прављењу заштитне кутије која би ишла преко целе скаламерије.