Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
RM2_03_01.jpg

Ne može.
Nije to isti kabl. Dao sam na slici presek optičkog.

nisi

Pa ne gledas previse tragicno, sve je moguce

Obe opcije su moguce, da je deci sasvim ok jer to nije bas takvo uletanje kako je smoki dozivela i nama prenela
A moguce je da deca pate svaki put jer ona ulece i zalece se bez da promisli
Nemamo pojma sta se zapravo desava, nista nije crno niti belo a ponajmanje je bas onako kako mi sa strane zamisljamk

Meni je pokrenulo negativne asocijacije iz okruženja.
Govorim o tom bezglavom uletanju iz braka u brak, švaleracijama dok prethodni brak traje, i haosu koji ostaje nakon toga.
Možda ja to previše tragično gledam, meni je žao te dece koja nisu prioritet.
Cekaj sad si uplela svaleracije u celu pricu!
To je totalno nova oblast, i molim te da je ne pominjes bez studioznog ispitivanja i stava. :lol:
Tema dana: Koliko roditeljske svaleracije uticu na decu? :malav:

i ti afri, koja veze nema sa tehnikom, kao dokaz da obicni coek ne moze da zakrpi to, postavis fotku "optickih kablova"?
sta ona tu moze da razume.. kako si joj objasnio da obicni covek ne moze da ih zakrpi?
i kazes to su opticki kablovi.. a ja bez zelje da ulazim u materiju o krpljenju kazem da to sto si postavio nisu opticki kablovi

i ti afri, koja veze nema sa tehnikom, kao dokaz da obicni coek ne moze da zakrpi to, postavis fotku "optickih kablova"?
sta ona tu moze da razume.. kako si joj objasnio da obicni covek ne moze da ih zakrpi?
i kazes to su opticki kablovi.. a ja bez zelje da ulazim u materiju o krpljenju kazem da to sto si postavio nisu opticki kablovi
Prosto je. Kad kažeš nekome da nije u pravu onda daš ispravku.Daš neznalici lekciji i onda ti publika aplaudira.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back