Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nisam ja pisao draKstor... lol

Jesi ti pročitala temu tj. blog od pre 11 god? Šta se desilo u mđvrm.
Čak su i tapšači isti.
Mene je zanimalo da li grešim - ne grešim. Brao ja haha
nisam temu, procitala sam samo njen post i tada i sada i uvek sa istim osecanjem - nostalgicnim prema prozivljenim
svako od nas ima svoj zivot ispunjenim i lepim i teskim
zasto bibilo koga osudjivali zbog sadrzaja njegovog zivota sa kojim tebi ne nanosi ni stetu, ni bol, ni ljutnju, niti bilo kakvu drugu negativnu i nisku emociju?
zato te ne razumem

nisam temu, procitala sam samo njen post i tada i sada i uvek sa istim osecanjem - nostalgicnim prema prozivljenim
svako od nas ima svoj zivot ispunjenim i lepim i teskim
zasto bibilo koga osudjivali zbog sadrzaja njegovog zivota sa kojim tebi ne nanosi ni stetu, ni bol, ni ljutnju, niti bilo kakvu drugu negativnu i nisku emociju?
zato te ne razumem
Nismo doživeli na isti način. To ja tebi priznajem, ali zanimljivo - oponenti meni ne.
Očigledno je i to, da još neko, osim mene primetio, tada, ili kasnije.
Zakljućio sam diskusiju.

Poslednja izmena od moderatora:
a ti li mi pišeš ono o akustici, ja reko brte vid žensko kako se razume u tehniku to je baš fino
pa ti jedini ovde nesto znas o tome a nedostaju mi take fine spike...na specijalnim foruma za audio sve ludo i zastranjeno, jednom im dao semu jednog preampa sa cevkom iz 1949 god bez fidbeka kad skocise sine pa kako to moze, pa kako napajanje, pa sta ovo a sta ono....kazu freq opseg nije dobar, a ja ga pitam ciko koliko godina imas a on sa ponosom 54, a ja e pa onda cujes do 9khz na sta on trazio da me banuju jer kaze jednom godisnje cisti usi kod ortolaring i kog q onoga :lol:

pa ti jedini ovde nesto znas o tome a nedostaju mi take fine spike...na specijalnim foruma za audio sve ludo i zastranjeno, jednom im dao semu jednog preampa sa cevkom iz 1949 god bez fidbeka kad skocise sine pa kako to moze, pa kako napajanje, pa sta ovo a sta ono....kazu freq opseg nije dobar, a ja ga pitam ciko koliko godina imas a on sa ponosom 54, a ja e pa onda cujes do 9khz na sta on trazio da me banuju jer kaze jednom godisnje cisti usi kod ortolaring i kog q onoga :lol:
ja čujem oko 10, na 13 sam gluv, preko 13 sam nadrkao eq

1613134832866.png

ovako čujem ko đače mamino prvače :malav:

eh mojne tako
na primer Sandinista je tako vanzemaljski usnimljen i produciran da preko 10 ima svašta
mislim svašta.... harmonici... valja to čuti
pa dobro da ne davimo zene i carefull with that axe eugene od flojda ima onaj krik na 15knz, ali danas slusam samo nesto sto ima zvuk zadimljenog kluba iz kopenhagena :lol:
ne znam za tebe ali ja slusam samo kamernu ili vokalnu muziku, romantizam i barok, naravno i sve vezano za klavir od lista preko bramsa do rahmanjinova...ostalo je suvi jazz...rok stari onaj pravi ponekad....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back