гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
koji te geda <3Nista onda, bolje deda.
))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji te geda <3Nista onda, bolje deda.
))tesko da njima ista smeta kad je drugima upucenoZašto tebi smeta ono što meni smeta?
Forumu me neće niko učiti... sve u infinitivu...
a tis probao nekog pa znas?muskarci tih godina vec pokazuju znake starenja, koza stara, mirisi nisu kao kod mladica, sem toga, klinci mogu vise puta zaredom, piletinica je piletinica
isprobao sam mladje zenea tis probao nekog pa znas?
)nisam temu, procitala sam samo njen post i tada i sada i uvek sa istim osecanjem - nostalgicnim prema prozivljenimPa nisam ja pisao draKstor... lol
Jesi ti pročitala temu tj. blog od pre 11 god? Šta se desilo u mđvrm.
Čak su i tapšači isti.
Mene je zanimalo da li grešim - ne grešim. Brao ja haha
mjok bre te matore sto mirisu kako kazes... prvi put to cujem jer mi sve zene kazu da divno mirisem a vucem se po ulici ko pasisprobao sam mladje zene)
naravno, ovo je moje misljenje, inace, svaka roba ima svoju budalu

Nismo doživeli na isti način. To ja tebi priznajem, ali zanimljivo - oponenti meni ne.nisam temu, procitala sam samo njen post i tada i sada i uvek sa istim osecanjem - nostalgicnim prema prozivljenim
svako od nas ima svoj zivot ispunjenim i lepim i teskim
zasto bibilo koga osudjivali zbog sadrzaja njegovog zivota sa kojim tebi ne nanosi ni stetu, ni bol, ni ljutnju, niti bilo kakvu drugu negativnu i nisku emociju?
zato te ne razumem
os da ti kazem sto necu sa tobom da pricam ali da javno obecas da zlozi nece biti banovana?el dosta?

Kad se dođe u te godine da bi mlađe od sebe? Pitam za drugaricu....
pa reci mi na ppos da ti kazem sto necu sa tobom da pricam ali da javno obecas da zlozi nece biti banovana?
a ti li mi pišeš ono o akustici, ja reko brte vid žensko kako se razume u tehniku to je baš finoa jok..ja na pp nista..samo javno... na pp mogu da se muvam sa nekom odavde, doduse nije red sa zlozikinog naloga, ali sa modovima samo javno.
pa ti jedini ovde nesto znas o tome a nedostaju mi take fine spike...na specijalnim foruma za audio sve ludo i zastranjeno, jednom im dao semu jednog preampa sa cevkom iz 1949 god bez fidbeka kad skocise sine pa kako to moze, pa kako napajanje, pa sta ovo a sta ono....kazu freq opseg nije dobar, a ja ga pitam ciko koliko godina imas a on sa ponosom 54, a ja e pa onda cujes do 9khz na sta on trazio da me banuju jer kaze jednom godisnje cisti usi kod ortolaring i kog q onogaa ti li mi pišeš ono o akustici, ja reko brte vid žensko kako se razume u tehniku to je baš fino

ja čujem oko 10, na 13 sam gluv, preko 13 sam nadrkao eqpa ti jedini ovde nesto znas o tome a nedostaju mi take fine spike...na specijalnim foruma za audio sve ludo i zastranjeno, jednom im dao semu jednog preampa sa cevkom iz 1949 god bez fidbeka kad skocise sine pa kako to moze, pa kako napajanje, pa sta ovo a sta ono....kazu freq opseg nije dobar, a ja ga pitam ciko koliko godina imas a on sa ponosom 54, a ja e pa onda cujes do 9khz na sta on trazio da me banuju jer kaze jednom godisnje cisti usi kod ortolaring i kog q onoga![]()

sve sto vredi u muzici je od 100-10khz... ljudi su to znali ranije...ja čujem oko 10, na 13 sam gluv, preko 13 sam nadrkao eq
Pogledajte prilog 859793
ovako čujem ko đače mamino prvače![]()
eh mojne takosve sto vredi u muzici je od 100-10khz... ljudi su to znali ranije...
pa dobro da ne davimo zene i carefull with that axe eugene od flojda ima onaj krik na 15knz, ali danas slusam samo nesto sto ima zvuk zadimljenog kluba iz kopenhagenaeh mojne tako
na primer Sandinista je tako vanzemaljski usnimljen i produciran da preko 10 ima svašta
mislim svašta.... harmonici... valja to čuti

sve preko 20khz ako nesto produkcijski dobro uradis iako ne cujesja sam jos na oko 15khz, na drugo uho oko 13
prizvaces i imaces slepe pacove na prozorima...a posle ove korone bas i nije zdravo