Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Elem... da vas pitam nesto smislenije
Mozda je neko imao licno iskustvo

Sin je poceo da gricka nokte, pre NG malo.
To sad vec izgleda strasno. Izgrickao je pola ploce. Jedva ima osnovu.
Pricam i pitam i gledam dete, ne vidim nikakav razlog za to.
Sad je u fazi gde mi je rekao “Mama ja hocu da prestanem ali ne znam kako.”

Sta moze biti uzrok?
I kako da ga odviknem?
Нервоза.
И ова моја грицка кад је под стресом због школе, па престане.
У току лета ништа.
Куповали смо тај као лак у апотеци, горко је, али она воли горко :roll:

Pojeli smo poslednju glavicu kiselog kupusa.bas sam ponosna kakav je sve to zadnjeg listica.
E sad me interesuje mogu li sledece godine da secem kupus na cetvrtine i tako nabijam u bure? So da razmutim u vodi? Ne trebaju mi listovi za sarmu,a ne volim ni sitno seckano za ribanac.samo za salatu i to krupnije kocke

Meni nije zanimljivo da naveče izađem sama, ali koliko puta sam otišla sama u kino ili sjela na ručak ili piće sama i to u BL gdje uvijek sretneš nekog poznatog. Nije mi ni palo na pamet da je to kao nešto neobično.
Mogla bih da odem sama i na ljetovanje, ali city break putovanja mi nisu za samostalne obilaske, tu volim da sam u društvu, da pričamo, zajedno šetamo.
Pa tako i ja.
U zadnje vreme bas cesto...
Evo sad u 2 vozim sina na solfedjo, traje pola sata, taman sama sednem u kafic prekoputa i popijem kaficu :zaljubljena:
Нервоза.
У току лета ништа.
Pa pokusavam da ustanovim ali on kaze da nije.
skola je ok. Drustvo isto.
To sam prvo krenula da ispitujem ali ne pronalazim tu razlog. I sam kaze da nije

Ујела ме смрдибуба за ногу. Што то боли!
do sada nisam cula d aje nekog ujela smrdibuba
kod nas su vec krenule da ulecu u kucu cim ostavim otvoren prozor ili vrata, a ne navucem komarnik
i imam najezdu komaraca
pre neki dan sam pomerila saksiju sa ukrasnim brsljenom i iz zbuna izleti citav roj i jurnuo na otvorena vrata
naebali smo :)

Pa tako i ja.
U zadnje vreme bas cesto...
Evo sad u 2 vozim sina na solfedjo, traje pola sata, taman sama sednem u kafic prekoputa i popijem kaficu :zaljubljena:

Pa pokusavam da ustanovim ali on kaze da nije.
skola je ok. Drustvo isto.
To sam prvo krenula da ispitujem ali ne pronalazim tu razlog. I sam kaze da nije

Ne mora da bude nervoza, navika kao i svaka druga. Možda je video od nekoga, možda iz dosade. Uopšte ne mora da ima neki dubokouman razlog što to radi.
Vidi da nabaviš ono što je Domaćica rekla.

najbolja mast krem za sve stvari za kozu je definitivno flogocid...sta ona skida, to je da ne verujes..inace pravio veterinarski zavod to je bilo za kerove kolko sam cuo.
taj flogocid je mojoj retriverki koja je bila nepokretna dve poslednje godine, zatvrio rane od lezanja koje su se pojavile na dva mesta
koza joj je zarasla potpuno se oporavila
jeste flogocid zakon za kozu

Pojeli smo poslednju glavicu kiselog kupusa.bas sam ponosna kakav je sve to zadnjeg listica.
E sad me interesuje mogu li sledece godine da secem kupus na cetvrtine i tako nabijam u bure? So da razmutim u vodi? Ne trebaju mi listovi za sarmu,a ne volim ni sitno seckano za ribanac.samo za salatu i to krupnije kocke
mozes, ja sam stavila cele glavice, a onda mesta izmedju popunila isecenim
u isto vreme su se ukiselile
meni je proveren recept za so da pustim vodu da prokljuca, litar..dva i unutra ubacim potrebnu kolicinu soli koja se tako istopi
ostavim da se prohladi, i posle samo dodam preostalu kolicinu vode koja se ravnomerno izmesa sa ovom slanom
a u svaku izdubljenu glavicu ubacim na vrh kasicice soli

smokvo da li si pila d vitamin?
citam da bolovi u zglobovima mogu da budu uzrok manjka tog vitamina i malaksalost i grcevi

mozes, ja sam stavila cele glavice, a onda mesta izmedju popunila isecenim
u isto vreme su se ukiselile
meni je proveren recept za so da pustim vodu da prokljuca, litar..dva i unutra ubacim potrebnu kolicinu soli koja se tako istopi
ostavim da se prohladi, i posle samo dodam preostalu kolicinu vode koja se ravnomerno izmesa sa ovom slanom
a u svaku izdubljenu glavicu ubacim na vrh kasicice soli

smokvo da li si pila d vitamin?
citam da bolovi u zglobovima mogu da budu uzrok manjka tog vitamina i malaksalost i grcevi
Pijem ga trecu godinu.od novembra do aprila.tj od pocetka klimaksa

Нервоза.
У току лета ништа.
Нека премаже гел лаком, или током распуста излије, једном. После неће грицкати.

ovo mi se baš sviđa. jel mu nije dosadno?
On je sam trazio da se upise u muzicku skolu.
U vrticu je bio grupa “Notice” i vaspitacica im je stalno svirala harmoniku. Inace otac mu je celu osnovnu svirao harmoniku. Majka zna samo da svira k :malav: Talenat za muziku, i likovno od mene nije nasledjen sigurno. Tako da, on bas voli.
Trenutno su u fazi biranja instrumenta, klavir ili harmonika. Videcemo sta ce izabrati, meni svejedno. Kuci imamo harmoniku i sintisajzer(klavijatura?), pa nek bira.

Inace, u vrticu su za zavrsnu priredbu izveli tako dobar nastup. Svi zajedno sa nekim udaraljkama, ne znam koja melodija, pesma, neka strana, to je bilo da se najezis. Celo pozoriste je ustalo, mislim da smo im pola sata tapsali. Posle su ih zvali da nastupaju ... bozanstveno...

Ne znam sto sam ovo napisala... eto setih se

Bas mi je zao.jesi li se ukljestila pri vezbanju ili si nesto dizala?a sto ti daju infuziju?
Nemam pojma, već nekoliko meseci me bole krsta, prođe samo od sebe, pa se sve ponovi... Verovatno je prešlo u hroničan oblik. Sad sam imala takve bolove da su mi dali infuziju sa lekovima u njoj, jedva sam mogla da odem u ordinaciju.

Mislim da su mi oslabili mišići, već dugo niti plivam, niti treniram, a sklona sam lumbagu.

Dovoljan mi je jedan loš pokret, obično kad sam nagnuta napred uz torziju, pa još ako imam neki teret u rukama, eto opet povreda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back