Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да, капирам. Ако је стварно леп и повољан, штета је не узети. Да ли имате неког код кога би могли да га сместите док се не уселите?
Pa nemamo nazalost. Imamo skladiste gde smo stavili neke stvari dok se ne preselimo, ali nece tamo da dostave.
Nadam se da cemo dobiti ugovor ove nedelje, onda mogu da zovem da narucim. Za dve nedelje je dostava. Ako se ne proda

Danas sam sama kod kuće. Imam mnogo planova šta sve da uradim, a što me muž i Sava sputavaju kada su kod kuće.
Ne kuvam, izvadiću sarmu iz zamrzivača. To je još sat vremena više za neki drugi posao.
E moja domacice...mene je ucila mamina prijateljica,dok si sama u kuci,uzivaj,pusti muziku,plesi,presvlaci se u svecane haljine,citaj,spavaj...kad se ukucani vrate,a ti se rastrci i obavezno kukaj kako si se naradila i umorila :lol:
Najozbiljnije mi je to pricala

Za početak sam skinula zavese u prizemlju. Jedna je oprana, druge dve su u mašini. Imam neku garderobu da presložim. Da ispajam, usisam i izbrišem mesto gde stoji cveće, a i cveće da istuširam. Da ispod stepeništa napravim malo reda, zakrčeno je nekim kutijama. Poludim kada treba da uzmem usisivač koji mi tu stoji.
Da namestim led neonku iznad sudopere.
Imam i da peglam, i stavim šareni veš da se pere, i da idem da platim račune koji su stigli.

E moja domacice...mene je ucila mamina prijateljica,dok si sama u kuci,uzivaj,pusti muziku,plesi,presvlaci se u svecane haljine,citaj,spavaj...kad se ukucani vrate,a ti se rastrci i obavezno kukaj kako si se naradila i umorila :lol:
Najozbiljnije mi je to pricala
Pa šta mogu kada ja nisam iz te priče. To tako liči na moju svekrvu, a ja tako ne ličim na nju. Naročito ovaj deo oko rastrčavanja i kukanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back