електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Kад ћете коначно прећи у нови стан?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije jos gotov proces. Dok nemamo ugovor potpisan sve je moguce. Ako kupim ovaj kauc nece moci ni da udje u stanZašto ne smeš?

Nadamo se u roku od dve nedelje najkasnijeKад ћете коначно прећи у нови стан?
Nadamo se u roku od dve nedelje najkasnije
Nece da prihvate, zvala sam.da pitam. Valjda sto je izlozbeni primerak, pa se razgrabi odmahОнда можеш да купиш, само одложиш преузимање. Резервишеш га, даш капару.
Nece da prihvate, zvala sam.da pitam. Valjda sto je izlozbeni primerak, pa se razgrabi odmah
Pa nemamo nazalost. Imamo skladiste gde smo stavili neke stvari dok se ne preselimo, ali nece tamo da dostave.Да, капирам. Ако је стварно леп и повољан, штета је не узети. Да ли имате неког код кога би могли да га сместите док се не уселите?
Pa nemamo nazalost. Imamo skladiste gde smo stavili neke stvari dok se ne preselimo, ali nece tamo da dostave.
Nadam se da cemo dobiti ugovor ove nedelje, onda mogu da zovem da narucim. Za dve nedelje je dostava. Ako se ne proda
Zar još uvek to nije gotovo? Pa kad će?Pa nije jos gotov proces. Dok nemamo ugovor potpisan sve je moguce. Ako kupim ovaj kauc nece moci ni da udje u stan![]()
Pa i mene vuce.Ја бих узела па шта буде.
Pa nadamo se svaki dan, pri kraju je. Ovde sve rade advokati, imaju proces koji moraju da prate po zakonu do slovca.Zar još uvek to nije gotovo? Pa kad će?
Ovo je jos u granicama normale, nekad se razvuce na 6-7 meseci.Не могу да верујем да то толико траје.
ja je obicno drzm u kantiСедим са фарбом на глави. Мрзим то.

Uređenjna država. Bolje tako, pa ste posle mirni.Pa nadamo se svaki dan, pri kraju je. Ovde sve rade advokati, imaju proces koji moraju da prate po zakonu do slovca.
Plus nas zakacio Bozic, tu smo izgubili dve nedelje
Uređenjna država. Bolje tako, pa ste posle mirni.
Da, da, traje, a posle se mnogi hvataju za glavu.Сад, то је ипак превише. Код нас то знатно краће траје.
Da, da, traje, a posle se mnogi hvataju za glavu.
E moja domacice...mene je ucila mamina prijateljica,dok si sama u kuci,uzivaj,pusti muziku,plesi,presvlaci se u svecane haljine,citaj,spavaj...kad se ukucani vrate,a ti se rastrci i obavezno kukaj kako si se naradila i umorilaDanas sam sama kod kuće. Imam mnogo planova šta sve da uradim, a što me muž i Sava sputavaju kada su kod kuće.
Ne kuvam, izvadiću sarmu iz zamrzivača. To je još sat vremena više za neki drugi posao.

Pa šta mogu kada ja nisam iz te priče. To tako liči na moju svekrvu, a ja tako ne ličim na nju. Naročito ovaj deo oko rastrčavanja i kukanja.E moja domacice...mene je ucila mamina prijateljica,dok si sama u kuci,uzivaj,pusti muziku,plesi,presvlaci se u svecane haljine,citaj,spavaj...kad se ukucani vrate,a ti se rastrci i obavezno kukaj kako si se naradila i umorila
Najozbiljnije mi je to pricala