Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
inace mi imamo u stanu koznu garnituru trosed, dvosed fotelja sa sirokim naslonima vec 11 godina. koza je jako kvalitetna i secam se da smo je platili boga oca tada i cekali 5 meseci iz italije. 11 godina se pomerila nije, jastuci se nisu udubili, nista se ne lepi kad sedis, niti sta hladi. prezivela decu, prezivljava i kuce vrlo uspesno :D
Оне јесу квалитетне и трају...
Само мени, а ето и Дивки, не прија. То не умањује њихов квалитет ни естетику.

naravno, ko sto ne volimo svi drvene stolice bez mebla :lol:
ja sam sam imala neku mebl garnituru, tri nervna sloma bih dobila samo prvu i drugu godinu detetovog zivota, prljave prstice svuda po namestaju, beskrajno prosipanje, gnjecenje hrane, flomasteri i slicno :sad2: :lol:
Тако сам ја у кући док смо били полудела од кухиње. Огромна кухиња по мери, ”L” основе, скроз по мојој вољи тада, јер сам била млада и тупава, црна, високи сјај. То је да пошандрцаш. Иако је имала велике ручке, ипак ти пипнеш често површину и прсти се виде. Сваки дан 2х дневно да је гланцаш. Робија!
Још ми имали оно за убијање мува у облику зечије главе. Улазима а светло тако да сам се запрепастила. По мојој дивној кухињи неки зечеви свуда. Требало ми је 10 минута да се опасуљим да је идиот убијао муве, комарце, шта ли по кухињи!

Мени је јако леп и онај намештај од нубук коже, али џабе када се јежим од тога.

Ja imam jahaće pantalone kojima je unutrašlji deo ka sedlu od te kože. Nikad ništa bolje nisam imala, prijanjaju za sedlom kao super lepokom da su zalepljene. Ne znoji se i ne dešava se da se izliže, kao što hoće sa prevrnutom kožom od koje su ranije pravili taj deo.

И нисам успела да скинем лак. Срећа па није прешао на другу страну, могу обрнути. Ставила сам и лак за косу, и разређивач за фарбу, и скидач лака и вениш,... Опрала у машини после... Ништа. Баш ми жао.
То раде неки наши људи да ли из Апатина и Сомбора, поручила сам од њих. Када се обрне као нов је, али мене нервира оно што је испод :roll::lol:
A jesi li pokusavala, prije sve te hemije, da sastruzes lak. Jos ako je bijela prostirka, prvo sastruzes sta moze a onda odek i kupis bijeli lak, pa prospes preko flekavog ostatka :lol:

inace mi imamo u stanu koznu garnituru trosed, dvosed fotelja sa sirokim naslonima vec 11 godina. koza je jako kvalitetna i secam se da smo je platili boga oca tada i cekali 5 meseci iz italije. 11 godina se pomerila nije, jastuci se nisu udubili, nista se ne lepi kad sedis, niti sta hladi. prezivela decu, prezivljava i kuce vrlo uspesno :D
Kad sam trazila neku info kako da spasem vjestacku kozu koja je popucala, nasmijao me komentar o koznim kaucevima. Kaze neko kako je koza neprevazidjena. Potrebno je samo povremeno prebrisati pa nanijeti zastitno sredstvo i opisuje kako se njeguje koza. A covjek koji se raspitivao u fazonu, a dovraga, jos samo da je povremeno i obrijem:lol:

A jesi li pokusavala, prije sve te hemije, da sastruzes lak. Jos ako je bijela prostirka, prvo sastruzes sta moze a onda odek i kupis bijeli lak, pa prospes preko flekavog ostatka :lol:
Бело- сива је. Нисам чекала да се осуши него тако мацкала :lol:
Видећу шта ме чека када се вратим, ено је на радијатору, суши се...

pa mozete onda da prebacite nesto heklano il sareno cebence preko nje da vas greje... :hahaha:
ne znam na kakvoj ste vestackoj kozi ili recikliranoj legali... ja govorim o pravom govedjem najkvalitenijem boksu
najkvalitetniji govedji boks, isto se ponasa
koza je dobra za poslovne prostore, gde stranka sedne na 5minuta i ustane i tamo gde je umerene klima, stalno prolece ili jesen
cim dodje leto ili zima, a ti prebacujes heklane sustikle ili vunenu cebad da ne nazebe prostata..mislim, malo je bezveze
a bezvze je i da je u stanu gledas samo onako lepu

najkvalitetniji govedji boks, isto se ponasa
koza je dobra za poslovne prostore, gde stranka sedne na 5minuta i ustane i tamo gde je umerene klima, stalno prolece ili jesen
cim dodje leto ili zima, a ti prebacujes heklane sustikle ili vunenu cebad da ne nazebe prostata..mislim, malo je bezveze
a bezvze je i da je u stanu gledas samo onako lepu
fala bogu prostata mi kao ivanjicki krompir... a ti ne izvrci napisano jer je osvrt bio na zenske yaynike koji hoce kod nekih hronicno da stradaju od ladnoce.

i napisa da tuce godina ne gledam lepu vec je bastinim na sve poznate i nepoznate nacine...dokle ces bre da lazes i iskrivis svaki moj napisani post? koji fles u glavi imas da lazes?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back