Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Al on je ozdravio, imao prve simptome pre mesec dana. Ako se nisam uz njega razbolela, ne znam ni kad ću, ni da li ću :lol:
Al isto tako pomalo tripujem, čim osetim umor, aha evo ga, upala mišića, aha znala sam da me neće zaobići :lol:
Isto i kod mene.
Svi u kuci prelezali virus a mene ni kijavica da zakaci. Nisam se tih 14 dana ni cuvao.
Moguce da nece virus na svakog 😁

Имам упалу мишића десне шаке. Јуче мешам оно за ћуфте кашиком уместо да замочим руку. Одвали ми се рука од те кашике.
ja sam pre petnaestak dana upalila sebi tetive na desnoj saci
mnog je gadan osecaj kad secem sargarepu na dasci, a samo mi ispadne noz iz ruke zbog nemoci
sad je bolje, ali bi bilo idealno da pauziram sa masazama ceo februar

citam komentare na vest da je gospodin predsednik polozio prvi ispit na visokoj sportskoj skoli:

vucko.png

Tu ne može da se vidi da li rastu antitela ili ne, jednostavno piše rezultat. Ako je manje od 1, nisi imala više od 1, imala si. Jedino ako upoređuje sa prethodnim ako si radila i pre
Pa tako i ja tumacim.Pise <0,01 negativan.I jedan i drugi.Nisam nista prije radila.
Mislim da je htjela samo da me navuce opet da se testiram ponovo jer se placa.

citam komentare na vest da je gospodin predsednik polozio prvi ispit na visokoj sportskoj skoli:

Pogledajte prilog 855196
po meni covek u zivotu treba da napreduje progresivno, a ne regresivno
valjda se posle fakulteta boris za neki doktorat, a ne upisujes neke vise strukovne skole
trudis se da lepo vasitas decu, da jednog dana budu dobri ljudi, a ne podrzavas ih da putuju sa kriminalcima, koljacima, ubicama i da sa njima piju kafu i gledaju utakmice
ne znam sta je sledece, obradovace nas valjda upisnicom za vrtic - i tetovazom pcelice od strane vaspitacice na ruci
eto nisam pametna
sta je sledece

po meni covek u zivotu treba da napreduje progresivno, a ne regresivno
valjda se posle fakulteta boris za neki doktorat, a ne upisujes neke vise strukovne skole
trudis se da lepo vasitas decu, da jednog dana budu dobri ljudi, a ne podrzavas ih da putuju sa kriminalcima, koljacima, ubicama i da sa njima piju kafu i gledaju utakmice
ne znam sta je sledece, obradovace nas valjda upisnicom za vrtic - i tetovazom pcelice od strane vaspitacice na ruci
eto nisam pametna
sta je sledece
Pa dobro Šizoje je i advokatski pripravnik kod Đuke.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back