dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
i to je nazadovanjePa dobro Šizoje je i advokatski pripravnik kod Đuke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i to je nazadovanjePa dobro Šizoje je i advokatski pripravnik kod Đuke.
Ja sam htjela da vidim jesam li imala.Takva je procedura, možda 3 meseca, ne znam tačno koliko puta ali jednom mesečno test, sa onima koji su imali koronu
.
Postoje u teorije o tome da asiptomatski slučajevi zapravo ne postoje, nisu neubedljive, ko bi ga znao.

pa polako s to jahanje

ma da..od kasike je...Имам упалу мишића десне шаке. Јуче мешам оно за ћуфте кашиком уместо да замочим руку. Одвали ми се рука од те кашике.
Мени је тако било када сам се правила паметна и сама целу велику бундеву секла. А она тврда... Бoле и шаке а раде и груди од напораja sam pre petnaestak dana upalila sebi tetive na desnoj saci
mnog je gadan osecaj kad secem sargarepu na dasci, a samo mi ispadne noz iz ruke zbog nemoci
sad je bolje, ali bi bilo idealno da pauziram sa masazama ceo februar

Velika bundeva bilaМени је тако било када сам се правила паметна и сама целу велику бундеву секла. А она тврда... Бoле и шаке а раде и груди од напора
После ми шака "клецала" неко време, тј. зглоб.

Ka zato retko pravim bundevaru. Smorim se dok ne očistim bundevu.Свако ко ју је секао зна колико је то тврдо и незгодно.
pa domace su i ove na pijaciЈа добијем домаћу. Грех да пропадне.