bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.061
moje je u pripizdini bas.. meni je lepo tamo, ko vas ebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zaboravila sam skicuDa, ta zavaljenost mi je problem, mi nemamo stolice u stanu ni redovan trpezarijski sto, imam male drvene kutije i maleni sto za kojim jedemo, a osim toga kaućeve/krevete, na njima kad sedim mi je naslon uvek daleko i onda se sva iskrivim.
Već sam počela da sedim sa jastukom iza leđa ali možda ću morati ubaciti i dva.
Ne peče strašno, inače mi je ok, samo kad krenem da se istežem dok radim vežbe nema šanse da se savijem npr da dodirnem prste na nogama.
Hvala ti na savetu![]()

I moj muzSuncam se na terasi![]()
Jesi li to ti, ženo ???I moj muz
ovo ja radim svake godine i bas uzivamŠetala bih dok ne padnem s nogu a onda sela na kuvano vino, al da smokva ne vidi![]()

Mislis da nisam ustala da vidim da li drzi telefonJesi li to ti, ženo ???
Zamalo te nisam pitao ovde, sta ce biti za rucakMislis da nisam ustala da vidim da li drzi telefon![]()
Gde da odolim...moonjo, el bacis neki basket

Obavezno nauči. Plug za pola sata možeš da naučiš i da skrećeš. Dosta za tebe.ovo ja radim svake godine i bas uzivam
ali, ove sam odlucila da stanem na skije pa sta mi bog da![]()
Eee mi smo rucali jos u jedanZamalo te nisam pitao ovde, sta ce biti za rucak![]()
Blago njemuEee mi smo rucali jos u jedan

Hvalasetila sam se, nisam jos za staro gvozdje
http://www.minpolj.gov.rs/download/...-republike-srbije-za-period-2021-2031-godine/
molim i nadam se da postoji nesto u tim uredbama sto i vi mozete da uzmete
Prosledicu.molim i nadam se da postoji nesto u tim uredbama sto i vi mozete da uzmete