Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 14.117
Pa sta je, limune, misa mu mekinjasaDotičem dno života.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sta je, limune, misa mu mekinjasaDotičem dno života.

To mi je dete
Ja sam lav-devica kojem uvek sve omaše, ni u jednom horoskopu se nikad nisam pronašla.
Rekla bih jer su horoskopi sranje ali moj žmu je škorpij tako da ipak...![]()
, prirodna kuća Ribe a one su zadužene za poroke, posebno za alkohol...
Gde vam je link za te horoskope, ja sam škorpija ovanJao sto zabavno objasnjavasNema sta da se omasi...na neviđeno, znak i podznak su ti opozitnih priroda. Lav bi napred po goluba a devica bi držala bolje i poluživog vrapca, što je sigurno sigurno je. Imaš vatru i zemlju, dok se to pokrene mnogo autosabotaze ima ali kada se pokrene vatra ide napred.
Nisi luksuzna jer devica lepo šamara lava a lav nije u sedištu.
Mnogo će više hrliti na scenu neko sa jakom desetom kućom nego inhibiran lav podznakom.
Venera ti je ili u Lavu ili u Raku ili u Devici...verovatno u Raku jer ti je muž Skorija. Saturn je u Skorpiji verovatno, to je generacijski aspekt, eto ti ojačanje za brak.
Zavisno od stepena to sunce ti je ili u XI ili XII kući...eto ti odgovora zašto voliš alkohol, prirodna kuća Ribe a one su zadužene za poroke, posebno za alkohol...
Da bi volela pozornicu morala bi da imaš jaku desetu kuću a tebi su tu neki...rak ili blizanci...ne zna se šta je manje ambiciozno.
Mogu da nastavim i to ovako da ti ni kartu nisam videla a ni datume ne znam ali verujem da ti kao svakom Merkurijancu (tvoj vladar podznaka) sve dodje težak intelektualni kič![]()
Ajde frejo i meniNema sta da se omasi...na neviđeno, znak i podznak su ti opozitnih priroda. Lav bi napred po goluba a devica bi držala bolje i poluživog vrapca, što je sigurno sigurno je. Imaš vatru i zemlju, dok se to pokrene mnogo autosabotaze ima ali kada se pokrene vatra ide napred.
Nisi luksuzna jer devica lepo šamara lava a lav nije u sedištu.
Mnogo će više hrliti na scenu neko sa jakom desetom kućom nego inhibiran lav podznakom.
Venera ti je ili u Lavu ili u Raku ili u Devici...verovatno u Raku jer ti je muž Skorija. Saturn je u Skorpiji verovatno, to je generacijski aspekt, eto ti ojačanje za brak.
Zavisno od stepena to sunce ti je ili u XI ili XII kući...eto ti odgovora zašto voliš alkohol, prirodna kuća Ribe a one su zadužene za poroke, posebno za alkohol...
Da bi volela pozornicu morala bi da imaš jaku desetu kuću a tebi su tu neki...rak ili blizanci...ne zna se šta je manje ambiciozno.
Mogu da nastavim i to ovako da ti ni kartu nisam videla a ni datume ne znam ali verujem da ti kao svakom Merkurijancu (tvoj vladar podznaka) sve dodje težak intelektualni kič![]()
))suti, dobro je da moze sjediti ikako!Vratio se sin iz bjeljine,placem od smeha,prica mi kako je mislio da ce cepati kosulju samo tati,tamo su svi cepali jedne druge celu noc.kaze on sedimo svi u gacama,ladno![]()

Ma,nista,pusti.Pa sta je, limune, misa mu mekinjasa![]()
Ja nju pratim na instagramu.Откако сам открила Сандру Силађев на Јутјубу, не престајем да се смејем. Жена је луда ко струја.
sudeci po vodi koja ti nestaje, nemoj da uzimas mnogo struju u ustaОткако сам открила Сандру Силађев на Јутјубу, не престајем да се смејем. Жена је луда ко струја.

Ja cak nisam ni pozelelada razumem,niti sam se ikad zanimala za te kucice.al freja tako slatko objasnjavaVenera mi je u devici a Saturn u vagi, stagod to znacilo, meni su to sve spanska sela, oduvek sam htela da se razumem a nikad nisam istrajala dovoljno))
zacenila sam se od suvog kaslja.kazem muzu,duso,hocu ja tebi preteci? Kaze on,neces,ne brinizacenila sam se od suvog kaslja.kazem muzu,duso,hocu ja tebi preteci? Kaze on,neces,ne brini❤
Ja kazem,sta bre necu,kaze on pa sta da kazem,ne znam ni sta ti je to preteci![]()

Jaooo što ja tebe volim tako plašljivuTu je afro,ne znam sta smem da kazem

ja bi ti reko, nista se ne sekiraj, tvoje je samo da umreszacenila sam se od suvog kaslja.kazem muzu,duso,hocu ja tebi preteci? Kaze on,neces,ne brini❤
Ja kazem,sta bre necu,kaze on pa sta da kazem,ne znam ni sta ti je to preteci![]()
))))
))))