Mene nekad ništa ne zanima okolo, samo čekam da što pre stignem tamo gde sam krenula, a spavajući skratim to nestrpljenje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ti kao Ilija ČvorovićУопште нисам спавач. Само мотрим и пратим шта се догађа.

ja sam BogiZabo, cemu ova kristijana
A elektrika mancmelou

vrati stari nick da ne iskoci tepanje
  vrati stari nick da ne iskoci tepanjehttps://forum.krstarica.com/threads...a-pirotski-meni.915821/page-243#post-41727533Ne razumem foru, nisam u toku, al znam da mi nije smešno
bogomoljkinCiji je sad klon mancmelo???
Ja tako uglavnom.Mada volim kad zaspim nocu u busu,brze prodje vrijeme i skrati dosadni dio puta.A i umori se covjek od voznje kad je dug put u pitanju.Уопште нисам спавач. Само мотрим и пратим шта се догађа.
Dobicete batine obebogomoljkin
Ja tako uglavnom.Mada volim kad zaspim nocu u busu,brze prodje vrijeme i skrati dosadni dio puta.A i umori se covjek od voznje kad je dug put u pitanju.
dok ne vrati Žabu a mancmelou elektriku ne razgovaram ni sa jednomSta radis bre zabo ovovrati stari nick da ne iskoci tepanje

Ja se uvijek nekako naslonim,zato biram mjesto do prozora.Не могу да спавам седећи.

A ona to mene troluje da je bogidok ne vrati Žabu a mancmelou elektriku ne razgovaram ni sa jednom
Spremas se kod zubara i pilingujes pete?Ja spremam vecerinku
Posle cu da se tusnem ponovo i pilingujem
Ima da se picnem za sutra macka ko pracka da budem, ako me upokoje da budem barem lep les

Mm uvek prepricava kad je sa njegovima isao za Kinu, oboje puse... kaze pogledam u jednom momentu, cale napunio onu pepeljaru do vrha a mama spava sa zabodenim nosem u istuНајбоље је било док је било дозвољено пушење.

Ni ja.Ја никад не спавам у вожњи.
slobodno i to obeA ona to mene troluje da je bogi
Elektrika je jel
Jao pasce mi saka neka neka

Pa da....kad me u hitnoj svuku da se ne blamiramSpremas se kod zubara i pilingujes pete?

Rekoh odmah, nimalo nije smešnokomso, el ti sad malo smesno