pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.851
da izvine buki
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je tako bilo poslije odmora, došla ovdje, hladno, još ograničeno kretanje, plus zaoštravaju mjere i isto sam mislila kako se bliži kraj porodiljskom i koja je svrha, ideš na posao svaki dan da jedan dan umreš. Poslije par dana me prošlo malo.mislis da meni nije...nekad vise, nekada manje. danas je vise. kao da nemam izlaz nigde. samo vidim kao ici cu na posoa svaki dan i jednog cu dana umreti i to je to.
nije do stana, nego vrv cela situacija pogorsava stanje.
ja lepo tebi rekoh onda za depresiju ja sa tim zivim godinama i godinama.

Nisi nista izgleda, ja mislila da je lima opet cestitala bozic na srpskom ko neke godinekakav Bozic na srpskom? sta sam to propustila?

ne.
nista ne kapiram breNisi nista izgleda, ja mislila da je lima opet cestitala bozic na srpskom ko neke godine
Al, valjda nije, nego je antivakser

pa ne znam basValjda prvo odeš u penziju, pa umreš
Ovo sa njivom je karikiranje, ali jedna od odlika takvih osoba je slab prag tolerancije na frustraciju i bežanje od odgovornosti. Nije sve crno-belo.
šta štaaj redz![]()
Joj zabo jel ti mene zaje.bavasnista ne kapiram bre![]()

aaaaaahahahahaha nije ni cudo sto se nismo razumeleJoj zabo jel ti mene zaje.bavas
Zapravo, shvatila sam - ti misliš na forumasicu, a ja na manekenku![]()

Valjda prvo odeš u penziju, pa umreš![]()

Ovo je skroz u stilu forumskog tesenja : ))Kako povećavaju prag za odlazak u penziju i ko zna koliko će još izgleda da će smrt ipak prije.![]()
ona je juce otisla do prodavnice sa komsijom@dive citam sada da je ona zena iz auta zadobila trajnu povredu vrata i lumbalnog dela kicme : (
Ne znam gde je otisla al citam kako je proslaona je juce otisla do prodavnice sa komsijom
verujem da su joj cigarete bas trebale da se smiri
vozila je jaris
ja ne mogu da verujem da tako mali auto moze da napravi onakvu stetu
a ona je stvarno vozila kao manijak

Meni je predivan.Што ми је пресладак манчмелоу... Нисам дуго јела и као, сад ћу један уз кафу. Одвратно.
Meni je predivan.
Jafa i manc su mi dva omiljena slatkisa.
cuti, bolje da je presladak nego bez ukusaШто ми је пресладак манчмелоу... Нисам дуго јела и као, сад ћу један уз кафу. Одвратно.