Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislis da meni nije...nekad vise, nekada manje. danas je vise. kao da nemam izlaz nigde. samo vidim kao ici cu na posoa svaki dan i jednog cu dana umreti i to je to.
nije do stana, nego vrv cela situacija pogorsava stanje.
ja lepo tebi rekoh onda za depresiju ja sa tim zivim godinama i godinama.
Meni je tako bilo poslije odmora, došla ovdje, hladno, još ograničeno kretanje, plus zaoštravaju mjere i isto sam mislila kako se bliži kraj porodiljskom i koja je svrha, ideš na posao svaki dan da jedan dan umreš. Poslije par dana me prošlo malo.

pisala sam ovde o kupovini na stranici podrzi male proizvodjace, za neke stvari je bilo korektno, za neke odlicno, a za neke zali boze bacenog novca
poslednji put su mi doneli jabuke u dzaku od 10kg
trecina je bila za bacanje jer su jabuke izudarane i istrulile posl edva dana
ovo ostalo je bila klasa jabuka za preradu za rakiju, a ne za prodaju za jelo
nesto sam spakovala u pite i zapeene jabuke i poslednja 3-4kg su se vukla i susila
na kraju sam ih spakovala u kesu, i odnela do kontejnera
kesu sa djubretom sam bacila u kontejner, a sa jabukama htela da zakacim za kuku sa strane
pored kontejnera mlad decko, mislim da nema 30godina pretura i poneo je ona rucna kolica za namirnice u koja stavlja ono sto je za njega dragoceno
knedla mi je bila u grlu kad sam ga pitala hoces li jabuke, a on je uzeo kesu i rekao hocu hvala
odvela sam psa da piski i spopala me mucnina ne mogu da vam opisem kakva
plakalo mi se od tuge, sramota me je bila pred njim sto zivimo i on i ja u zemlji u kojoj kao covek mora iz kontejenera da uzima ono sa cime treba da se prehrani
vratila sam se do njega, stvarno ne mogu da vam opisem koliku kolicinu stida sam osetila kad sam ga pitala - izvini, mnogo me je sramota sto smo oboje u ovakvoj situaciji, imam neku skuvanu hranu u frizideru i neke namirnice od kojih moze da se spremi hrana, hoces da dodjes do ove kuce da uzmes da ti spakujem
on mi je samo rekao da ne treba mene da bude sramota, zahvalio se i otisao
VI KOJE STE SVOJOM USPESNOM VLADAVINOM ZEMLJU DOVELI U STANJE DA LJUDI GLADUJU, KAD BUDE DOSLO VREME ZA NAPLATU, TREBA DA PLATITE ZA SVAKU SUZU I SVAKA GLADNA USTA!

Valjda prvo odeš u penziju, pa umreš :lol:

Ovo sa njivom je karikiranje, ali jedna od odlika takvih osoba je slab prag tolerancije na frustraciju i bežanje od odgovornosti. Nije sve crno-belo.
pa ne znam bas
moja mama je imala depresivnu epizodu nakon oceve bolesti
jednostavno je neprestani strah slomio i to kad je proslo
napad panike pa depresivna epizoda
a ja malo odgovornijih i stabilnijih ljudi od nje znam

ona je juce otisla do prodavnice sa komsijom
verujem da su joj cigarete bas trebale da se smiri
vozila je jaris
ja ne mogu da verujem da tako mali auto moze da napravi onakvu stetu
a ona je stvarno vozila kao manijak
Ne znam gde je otisla al citam kako je prosla

Pise da je dr i da je vozila macku kod veta samo ne znam zasto bez transportera, mozda da je, uprkos takvoj voznji, mogla da se izbegbe nesreca da je macka bila u transporteru,vrv bi manje gledala u nju : (

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back