Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
pa u ovom perioduNe mora.ali zlozi kaze da se sazivela sa depresijom.sigurno postoji nesto izmedju to ga i biti stalno sretan?
mnogi ljudi se npr zimi tako osjecaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa u ovom perioduNe mora.ali zlozi kaze da se sazivela sa depresijom.sigurno postoji nesto izmedju to ga i biti stalno sretan?
e još njivu da nađemo bog da nas vidiKlimaktericne zene, njanjave, da ne spominjem one izmisljene postporodjajne depresije, obicne depresivce sto ih roditelji nisu dovoljno tukli - sve na njivu da se rese umisljenih bolesti, sve bre to raZmazeno!
To me podseca na decu kukuruzasex u kukuruzu

sex u kukuruzu
kao ne mozete da nadjete njivu... dobra forae još njivu da nađemo bog da nas vidi
e pa nema blizukao ne mozete da nadjete njivu... dobra fora
Izgovori, izgovorikao ne mozete da nadjete njivu... dobra fora
kako da im poklonimo merni uredjaj kad je merni uredjaj njihovДраги чланови Привремене Скупштине Народа Србије, драги чланови локалних самоуправа и сви грађани Републике Србије, у прилогу имате како изгледа документ који шаље ЕПС, о преузимању мерних уређаја и пратећих инструмената.
Тај документ не потписујте ни у ком случају. Довољно је да га прецртате. Пошаљите им одговор где на првој линији унесете ваше име и презиме и адресу становања без назива места становања а при дну потпишете својеручним потписом.
Заједно са вашим одговором шаљете им као прилог прецртани уговор.
Имајте на уму да сте мерни уређај и све пратеће инструменте платили као личну својину. Запитајте се колико кошта прикључак, то је између 200 и 1000€ у зависности од јачине струје.
Имате и пример ценовника из 2016. те године који је и даље актуелан.
http://www.epsdistribucija.rs/cenovnici/Tipski.pdf
Буквално траже да им поклоните мерни уређај без накнаде да би могли лакше да одраде приватизацију и продају ЕПС.
Нећемо им то дозволити.
Обавестите све ваше пријатеље и родбину.
stigla mi je ova poruka, da li neko zna o cemu je rec
strujomer i vodomer su tvojikako da im poklonimo merni uredjaj kad je merni uredjaj njihov
znam da jesu i da je svako morao da kupi i plati da bi mu bili instaliranistrujomer i vodomer su tvoji
bukiju sam rekoznam da jesu i da je svako morao da kupi i plati da bi mu bili instalirani
ne funkcionisu kao sbb koji ti daje uredjaj na pozajmicu i koji moras da razduzis kad neces vise uslugu
zato pitam

Neki dan sam čitala o tome, gde oni upozoravaju ako se ne potpiše ugovor, a dođe do crkavanja strujomera iz nekog razloga ili do potrebe da se isti promeni, sve troškove snosi građanin na čije se ime vodi. E znam šta da mislim o tome, niti imam pojma koliko se to realno kvari, možda često, možda nikad, nisam imala potrebe to da pratim.Драги чланови Привремене Скупштине Народа Србије, драги чланови локалних самоуправа и сви грађани Републике Србије, у прилогу имате како изгледа документ који шаље ЕПС, о преузимању мерних уређаја и пратећих инструмената.
Тај документ не потписујте ни у ком случају. Довољно је да га прецртате. Пошаљите им одговор где на првој линији унесете ваше име и презиме и адресу становања без назива места становања а при дну потпишете својеручним потписом.
Заједно са вашим одговором шаљете им као прилог прецртани уговор.
Имајте на уму да сте мерни уређај и све пратеће инструменте платили као личну својину. Запитајте се колико кошта прикључак, то је између 200 и 1000€ у зависности од јачине струје.
Имате и пример ценовника из 2016. те године који је и даље актуелан.
http://www.epsdistribucija.rs/cenovnici/Tipski.pdf
Буквално траже да им поклоните мерни уређај без накнаде да би могли лакше да одраде приватизацију и продају ЕПС.
Нећемо им то дозволити.
Обавестите све ваше пријатеље и родбину.
stigla mi je ova poruka, da li neko zna o cemu je rec
pizdeli su jer moraju da plate za brojilo, a onda moras da im placas za nistabio sam ubedjen da je njihovo, sad vidim da nije... znam da su ljudi uvek nesto pizdeli, kao ja ga kupim a brojilo njihovo...
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...reduzece-duzno-da-ih-i-popravlja-i-menja.html