Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ено СНСовци деле цвеће испред робне куће у Земуну, фала богу да сам имала маску па нису видели како се смејем.
I kod nas u centru sela, ispred prodavnice. Znaju da mi je muž opozicionar, i žeszok protivnik SNS - a, i svake godine kao gubavu me preskoče. Dobije ružu i kurta i murta, ali za domaćicu nema. :rotf:

I kod nas u centru sela, ispred prodavnice. Znaju da mi je muž opozicionar, i žeszok protivnik SNS - a, i svake godine kao gubavu me preskoče. Dobije ružu i kurta i murta, ali za domaćicu nema. :rotf:

Кад деле хемијске и упаљаче - то узмем. Од свих партија узимам ако ми треба.

Нико ми није ништа рецитовао. Какве приредбе, само су учитељицама носили цвет јер се то мора ако нећеш кеца.
Ne znam, ovde su oduvek postojale priredbe za 8.mart. I kada sam ja bila dete, i kada su moja deca išla u niže razrede osnovne škole.

Ne znam, ovde su oduvek postojale priredbe za 8.mart. I kada sam ja bila dete, i kada su moja deca išla u niže razrede osnovne škole.

Немам појма, можда сам и заборавила али мислим да није било таквих окупљања.
Знам да је била приредба за дан школе 20. октобар, дан ослобођења Београда, јер се и школа звала "Ослободиоци Београда".

Ja sam hejter svakog praznika, ne volim da mi se cestita niti poklone (dobro izuzimam kutiju krofni :malav:) al ja sam matoro dzangrizalo nisam merilo....

Kao deca smo pravili priredbe u skoli i cestitke i nakit od makarona i sve i svasta za 8.mart....
Realno deca i treba da se bakcu sa tim praznicima, njima je to zabava i neka je.... nas matore ko sisa nek radi ko kako oce

Ja imam još uvek u funkciji privezak za ključeve što je stariji sin pravio u vrtiću :heart:
И ја чувам све што ми је правио.
Имам једну кутију у којој су ми успомене везане за њега. Чак и наше наруквице са мојим именом из породилишта :)

Onda ne kapirate uopste 8. Mart. Nije to fazon. Lep je znak paznje.
A zahvaljujuci tamo nekim zenama i njihovom 8.martu nama je sad omoguceno sve, inace bi djoku sad imale bilo kakve mogucnosti sem krpe u ruke
Капирам све али ме нервира манифестација самог празника.
И ја чувам све што ми је правио.
Имам једну кутију у којој су ми успомене везане за њега. Чак и наше наруквице са мојим именом из породилишта :)

Ја имам њихове наруквице и млечне зубиће.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back