- Poruka
- 399.900
nisam imala gondolu iz venecije , ni onu staklenu  vaznu a ni rucni rad na tv-u 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

to je svaka kuca imala..sada je to raritet, i ovaj na slici je bas lepi naravno rucni mlin za kafu

daj sliku da me podsetisSkoro gledam na fb prodaju soljice za kafu one sa damama u haljinama sto je svaka kuca imala,za neke silne novce. Kaze antikvitet ,iz 73 godine. Boooze
Haha, ovo tata zamijenio prije nekoliko dana. Nikada nije valjao, nije dihtovala guma pa su ledile fioke gornje, jedva ih izvuces. A iz nekog razloga nisu htjeli da ga mijenjaju. Nov odnijeli na vikendicu, ovog pradedu zadrzali u stanu.jooj secam se toga..i mi smo nekad to imali kad sam bio bas mali
mislio sam na ovakav

E tako i mi jedan frizider... bio je babin, u Sivcu, pa ga doneli kod mojih, pa zavrsio kod brata u NS... eno ga radi kao nov... nije bas ovakav kao sa slike, mozda par meseci mladji modelmi imamo neki obodinov, 50 godinica je napunio... odvukli smo ga u bosnu, tamo i dalje radi

Moji imaju tako nesto, vrlo slicno. I nece da menjaju.jooj secam se toga..i mi smo nekad to imali kad sam bio bas mali
mislio sam na ovakav

Pogledajte prilog 874822
Ovaj oblik,malo tanje i na njima gospodje u krinolinama.

secam sePogledajte prilog 874822
Ovaj oblik,malo tanje i na njima gospodje u krinolinama.

I ovo imamo.i naravno rucni mlin za kafu

A modrica na stomaku od mlina? Ili garave ruke ako ce kisa da pada?I ovo imamo.
Secam se i da smo to koristili cesto
Nije bilo.A modrica na stomaku od mlina? Ili garave ruke ako ce kisa da pada?

A zeleni kuhinjski ormari? Svaka stara svaBska kuca ih je imala...
Moja bivsa svekrva ga jos imaA zeleni kuhinjski ormari? Svaka stara svaBska kuca ih je imala...

Bravo ti ga! Na vr’ jezika mi a ne mogu se setitiКреденци.
Bravo ti ga! Na vr’ jezika mi a ne mogu se setiti
I moji, a tek kad se setim dunja... baba ih donese hladne iz prednje sobe(jer se jelTe prednja nikad nije grejala i uvek sam se u toj sobi osecala kao da sam u goste dosla), pa namesti lepo na razvucen kauc, koji je prosiren sa trpezarijskim stolicama(zasto pored toliko kreveta nikad nisam pitala), a brat i ja cekamo da baba ode do kuhinje, koja se isto nije grejala-sem kuvanjem, i onda sa stolica skacemo na te debele dunje, deda se smeje a ona dolazi sa “Juuuu dico hocete li glave da slomite!? Boga vam vasega!”Код прабабе и бабе у Белој Цркви су имали сав тај старински намештај.