- Poruka
- 17.475
To kasnije. Ovaj je bio ni u skolu nisam posla. Mozda sam 5 godina imala.Наши су били Loewe opta, Phillips, Grundig, Sony.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To kasnije. Ovaj je bio ni u skolu nisam posla. Mozda sam 5 godina imala.Наши су били Loewe opta, Phillips, Grundig, Sony.
i o ovog sam se setio.. kad su se pojavili kolor televizori, mislim da ih je 90% bilo ei nisei nis color![]()
To kasnije. Ovaj je bio ni u skolu nisam posla. Mozda sam 5 godina imala.
Kupovali se narocito oko Dana mladosti da se gleda slet.i o ovog sam se setio.. kad su se pojavili kolor televizori, mislim da ih je 90% bilo ei nis
pa ne mora da znaci.. filips i grundig su postojali i tada.. za ostale ne znamTo kasnije. Ovaj je bio ni u skolu nisam posla. Mozda sam 5 godina imala.
ni moj prvi nije bio u bojiBice da si mlad . Moji prvi kupili 67 ili 68 godine.Kolor ni na mapi nije bio.
Ja sam za te saznala kasnijeГоворим о 1968. Она прва марка.
Govorim o mojoj kuci.pa ne mora da znaci.. filips i grundig su postojali i tada.. za ostale ne znam
DaaaСећате се транзистора?
a, okGovorim o mojoj kuci.
a este imali lampas radio?Сећате се транзистора?
a este imali lampas radio?

Meni Luksemburg. Brat bio stariji 10 godina i samo to slusao.Сећам се имена градова на скали. Бероминстер и Хилверсум, то ми је деловало егзотично.
@bundeva i ja ucili uz petrolejku,toliko smo starie toliko stari nismo![]()
Malo si prije mene rodjena. Ja je imam i sad. Od rata je cuvam.Ја сам '61., сећам се петролејки и то јако добро.
ovakav isti... samo sto sam ga pre nekih dvdesetak godina prelepio onim samolepivim tapetama
Pogledajte prilog 874764
Ovakav isti frižider, prelepljen samolepivim tapetom, još uvek radi u mojoj roditeljskoj kući.Valjda smo ga svi imali. I onaj sloboda usisivac.
Neunistivo je to. Socijalisticko.Ovakav isti frižider, prelepljen samolepivim tapetom, još uvek radi u mojoj roditeljskoj kući.
I mama usisava usisivačem "Sloboda" koji smo mm i ja dobili u svadbi.