- Poruka
- 108.523
Надам се да ћу данас много шетати. Земун је пун улица које тек треба испитати.
Другарица тражи стан. Разматра БГ на води. Ја сам у чуду. Поред Земуна који је тааако некако боемски, бар мени.Надам се да ћу данас много шетати. Земун је пун улица које тек треба испитати.
Мени расположење често варира. Од потпуног потонућа до усхићености.Meni su objasnili da je to zaro što gutam, a stvarno sam gutala, velikom kašikom sam ih jela i ćutala.
Pa sam prestala da ćutim i gutam, nekad progovorim, nekad ne, ali stalno pevam i trudim se da se otkačim što više kao kad sam bila mala, jer nekad imam osećaj da sam odavno mrtva iznutra. Od ovoga živnem i stvarno mi prija.
Sve nas satire ovaj život ovde.
Стварно чудно. Не кажем да је баш Земун тај који је идеалан (цене квадрата су охохо порасле) али тамо је још увек градилиште и биће још дуго.Другарица тражи стан. Разматра БГ на води. Ја сам у чуду. Поред Земуна који је тааако некако боемски, бар мени.
Ствар и афинитета. Ја волим делове града који имају душу.Стварно чудно. Не кажем да је баш Земун тај који је идеалан (цене квадрата су охохо порасле) али тамо је још увек градилиште и биће још дуго.
Пун је БГ таквих делова. Годинама сам патила за становима који гледају на базен Ташмајдан.Ствар и афинитета. Ја волим делове града који имају душу.
И ја овде имам ”своју терасу”. Када год прођем поред те зграде чежњиво је гледам. За мој укус, идеално.Пун је БГ таквих делова. Годинама сам патила за становима који гледају на базен Ташмајдан.
Да ли и ти замишљаш какав је живот иза неких прозора?И ја овде имам ”своју терасу”. Када год прођем поред те зграде чежњиво је гледам. За мој укус, идеално.
РедовноДа ли и ти замишљаш какав је живот иза неких прозора?
Исто.Редовно
И волим да вирнем када су упаљена светла. Није то трачарска знатижеља, него поглед у неки други, затворени свет.
И можда сте се некад мимоишли, јелСад сам се сетила свог гимназијског размишљања - мој будући муж живи у овом граду а ја га не знам.
Редовно
И волим да вирнем када су упаљена светла. Није то трачарска знатижеља, него поглед у неки други, затворени свет.
jeste, meni je posebno zanimljivo u stranim gradovima, kao da oni zive netsto drugacije pa mi zanimljivije da virim dok prolazimi ja isto. razmisljam kakav im je zivot, sta rade, da li su srecni...mnogo je zanimljivo gkledati u tudje prozore.
jeste, meni je posebno zanimljivo u stranim gradovima, kao da oni zive net drugacijem pa mi zanimljivije da virim dok prolazim![]()
Једино дурбиномali ne zaboravite jednu stvar...neko gleda i u nase prozore. buahahahhaha....![]()
Једино дурбином
Јадни. Када попијем, пустим цигане ко зна шта помисле...