86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Шта ми подмећеш туђе речи!?Meni su pollonili drC.Tuna sampon od belog luka, i mogu da ti kazem da je dobar...Jedina mana sto se ispira tesko,ja na ovih 15mm se ubijem ispirajuci.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта ми подмећеш туђе речи!?Meni su pollonili drC.Tuna sampon od belog luka, i mogu da ti kazem da je dobar...Jedina mana sto se ispira tesko,ja na ovih 15mm se ubijem ispirajuci.

Jbg,sa telefona sam omasio citat...to su moje reci!!!Шта ми подмећеш туђе речи!?![]()
zbog cega novinare pa ne pisu oni za nase medijeA to si u pravu. A sve je to zbog novinara. 100 godina pričam da samo treba novinare istrebiti i sve će biti bolje.
Gledam samo kako danima pljuju ovaj narod. Kako je puno na Zlatibor, kako je puno na Kopaoniku. I kako će sad da skoči broj obolelih. Ma **** ** *** mater svima! Šta njih zabole ko gde ide. I ovi režimski i ovi kao anti režimski. Sve ista splačina. Ne sme čovek ni da se razboli a da ti oni ne drže pridike i da ti ne uvaljuju krivicu. Sve je to još od onda od kad je budalčina sedela kao idiot u onom skafanderu i pričala kako nam Orlovala, Lešće i Nova Bežanija neće biti dovoljne.
Kako ja popizdim na ovakve stvari, e.

ni ja. covek nije mogao nista da uradi. sve one lekare i sestre koje je navela, njih treba govnjivom motkom.ne kapiram sto bi se razvodila
otac je covid pozitivan i nisu mu dali da udje nigdje
cak su i njih testirali dva puta u roku par sati
jer su nestrucni i u kaosu, al ne vidim kako je taj covjek za to kriv
sve skupa je hororni ja. covek nije mogao nista da uradi. sve one lekare i sestre koje je navela, njih treba govnjivom motkom.
((da, na kraju dana bukvalno, nakon ne znam koiko sati u kolima i razlicitim gradovima. ejjj bre, dehidrirano i febrilno dete, temperatura 40, niko nece da mu da infuziju!!! svaka cast toj zeni, ja bih pukla pre. verovatno ne bih nista postigla, ali ne verujem da bih zadrzala zdrav razum sve to vremesve skupa je horor
jedino su ih valjda u surdulici na kraju saslusali i dali djetetu infuziju((
Па ко ће их мотком ако не он? Ако ће она, који ће јој он.
Зар их није он возио?mi izgleda nismo isti tekst citali

Imam, nije lošeja gledam da kupim neke delimano sudove u univeru sa onim markicama, ali nisam planirala tiganje. ima lepa tepsija i neke serpice
ti kapiras da je covjek testiran pozitivnoЗар их није он возио?
Ко зна шта ја видим... Ако сам погрешила извињавам се оцу![]()
Ovo za jarceve uopste nije tacno. Tacno ni jednu osobinu ne mogu da povezen sa ljudima koje znam.
Muzu sam fino iscitala za djevice, da zna da se nasiroko cuje za njegovu dzangrizavost.
A ja, vaga, nisam neka preljepotica, ne trazim savjete ali bih sponzorusa mogla da budem: )
Inace, delimano tiganj za palacinke nije ni za smece. Ni sa matorim tefalovim mi se nije desavalo da srediste izgori a obodi ostanu nezagrijani.
Tako ga i koristim. Jednom sam pregorela keramicki i od tada ih postepeno zagrijavam.Dobar je, samo ne smeš na najjaču temperaturu da ga zagreješ, mislim da je na pola dovoljno.
Treba mu malo vremena da ujednači temperaturu po celoj površini, posle bude super.
Daj mu još jednu šansu pa ako ne ide onda bacaj.
Има смисла твој резон.ti kapiras da je covjek testiran pozitivno
a da su njima pravili problem sto mozda takodjer jesu pozitivni?
sta je trebao da uradi, da zavrsi u zatvoru?
kako bi to pomoglo njegovom djetetu?
za ovo sto je on uradio trebala je puno veca pribranost i samokontrola nego za pet minuta sranja
trebalo je u takvom stanju i voziti citav dan i ne ubiti sebe i druge
najlakse je napraviti sranje, al kad imas posla s budalama kao sto su oni imali od toga nemas nista
bukvalno su morali naci osobu dovoljno strucnu i razumnu da ih primi
kupila baba?Imam, nije loše

maloprije si pisala da treba da se razveduИма смисла твој резон.
Али и стрпљење границе.
Срећа па је решено. То је најважније.
htela je da kaže da nije sve ni crno ni belo pffffffffffffffmaloprije si pisala da treba da se razvedu
a sad ima smisla moj rezon
evo ne znam
htela je da kaže da nije sve ni crno ni belo pffffffffffffff
Ја бих се свеједно развелаmaloprije si pisala da treba da se razvedu
a sad ima smisla moj rezon
evo ne znam

dobroЈа бих се свеједно развела![]()
popravili su kod nas grejanje jos posle otklanjanja prvog kvara pre jedno 3 nedelje@tara, kakvo vam je grijanje nakon saniranja kvara?
Kod nas nesto hladnjikavo, ne znam da li se tripujem ili slabije rade