- Poruka
- 121.115
Ne pricaj sa njom nabodi jeeeesta bwe opusteno ajmo fajt!!!
Bitno da voli cici, mene ne mora, zato joj oprastam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pricaj sa njom nabodi jeeeesta bwe opusteno ajmo fajt!!!
A jesi probala da mu turis nove baKterije![]()
oboje ste neodgovorni, poslao bi ja vama centar za socijalni rad!On mi je i rekao da ponesem daljinski
Ne, uopšte ne funkcionišemo oboje, kao da smo u vakumu, znači mozgić na leru dok se ne reši aktivni slučaj![]()
Za mene ovo definitivno važi.sad mi je jasno zasto se udajete, da bi imale nekog da rjesava ovako strucna pitanja)))
meni sad nista nije jasno. zar nisi pisala da ste se dogovorile da radis od kuce?Ok, sad sam videla, Nina pravi haos
Popila guaranu, pokušavam da dođem sebi, nisam ni gladna i ja sam na autofagiji.
Ulazimo u zadnji mesec mog rada za ovu vrsnu firmu, jedva čekam, svega mi.
Mada osećam da ću se smoriti ko plovak za pet dana![]()
meni sad nista nije jasno. zar nisi pisala da ste se dogovorile da radis od kuce?
Оно за синусе... Сада сам звала...Да знаш, већ је оставила лош утисак на стене од људи.
a zasto bi ona tebe odjavljivala uopste ako ne raskidas ugovor o radu, nego samo prelazis na rad od kuce?
nisi bila dovoljno jasnaMIslim ja neću više da radim kod njih a ona ne želi da me pusti, pa sad traži nešto što će kao odgovarati obema, možda nisam bila dovoljno jasna![]()
nisi bila dovoljno jasnajer si prvobitno rekla da ste se dogovorile za rad od kuce
hoces li da trazis drugi posao ili ces malo da kuliras?
Bravo LuPa tako je sve sa njom, prvo kaže da ću raditi od kuće a onda dođe direktor i razglasi svima da sam dala otkaz, oooukeeeej
I tako sedam godina sa njima, u vezi svega, ludilo mozga O.o
Ne tražim drugi posao, zato sam i ovde dala otkaz, da budem kući sa klincem, da završim master, da malo zalečim štitnu, onda od proleća ću videti šta ću.
Ja sam zapostavila posao br.2 jer smo zbog korone prešli na online, a ja želim da pobegnem od kompjutera. Previše mi je što sedim 8 sati za računarom, samo mi još fali da i dodatno vreme sedim. Taj posao sam najviše volela zato što je vrlo mali segment bio vezan za komp, sve ostalo je bilo terenski.
Čekala sam da se vrati normalan život, ali kako se stvari odvijaju, nećemo se više nikada vratiti 100% na teren jer ljudima zapravo odgovara online. Štedi i vreme i novac na putovanja.
A meni se ne mili...![]()
oni ti salju novi na kucnu adresuElem, crko nam je daljinski od sbb risivera, sad treba da idem do sbb-a i da tražim novi ili šta, da tražim novi risiver?
Ne znam, nesam školovala.
oni ti salju novi na kucnu adresu
Korona je uticala na rast svesti o ekologiji, a puno je ljudi ostalo bez posla pa se sve ubrzalo.To je ono što si solo započela?
Da li ima uticaja ili se stvari ok razvijaju?
Meni je bilo mrsko da se ganjam sa kurirskim službama, ali sam se naterala zbog male Lane.Znam, ali mi nikad nismo kući, ja nemam živce da se preganjam sa kurirskim službama.
Ako oćeš nekad sa mnom na pizzu, samo da znaš da sam na autofqgiju...ne jedem posle 6.
Zezam na forumu mame koje plaču kad sam gladan (:
Не поклапају нам се аутофагије
Ја крећем да једем од 16 ч.
Једино у та два сата да се углавимо![]()