Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni sad nista nije jasno. zar nisi pisala da ste se dogovorile da radis od kuce?

Pa vidiš da ni meni nije jasno, ona stalno vrti neku drugu priču.
Čekam da joj se završi frka u kojoj je sredinom meseca, pa da odemo na kafu da vidim šta je smislila.
U suštini, zbog ove Vučićeve prve plate i devojke koju je angažovala, njoj ne odgovara da raskine moj ugovor o radu i da me odjavljuje i sad hoće po silu boga da smisli neki koncept koji je održiv za obe.
A meni se, što vreme više protiče, uopšte više ne mili da radim kod nje, u bilo kom aranžmanu.
Trebalo mi je vremena da donesem odluku, ali sad kad sam je donela želim da se sve što pre završi :lol:

Да знаш, већ је оставила лош утисак на стене од људи.
Оно за синусе... Сада сам звала...
То су неки краставчићи, доноси их са Лошиња, тамо расту. И та течност је јака па се мора разблажити. Ако неко буде долазио, донеће, ако има још који. Ако не, следеће године.

nisi bila dovoljno jasna :zplez: jer si prvobitno rekla da ste se dogovorile za rad od kuce :lol:
hoces li da trazis drugi posao ili ces malo da kuliras?

Pa tako je sve sa njom, prvo kaže da ću raditi od kuće a onda dođe direktor i razglasi svima da sam dala otkaz, oooukeeeej :lol:
I tako sedam godina sa njima, u vezi svega, ludilo mozga O.o
Ne tražim drugi posao, zato sam i ovde dala otkaz, da budem kući sa klincem, da završim master, da malo zalečim štitnu, onda od proleća ću videti šta ću.

Pa tako je sve sa njom, prvo kaže da ću raditi od kuće a onda dođe direktor i razglasi svima da sam dala otkaz, oooukeeeej :lol:
I tako sedam godina sa njima, u vezi svega, ludilo mozga O.o
Ne tražim drugi posao, zato sam i ovde dala otkaz, da budem kući sa klincem, da završim master, da malo zalečim štitnu, onda od proleća ću videti šta ću.
Bravo Lu :)

Ja sam zapostavila posao br.2 jer smo zbog korone prešli na online, a ja želim da pobegnem od kompjutera. Previše mi je što sedim 8 sati za računarom, samo mi još fali da i dodatno vreme sedim. Taj posao sam najviše volela zato što je vrlo mali segment bio vezan za komp, sve ostalo je bilo terenski.
Čekala sam da se vrati normalan život, ali kako se stvari odvijaju, nećemo se više nikada vratiti 100% na teren jer ljudima zapravo odgovara online. Štedi i vreme i novac na putovanja.
A meni se ne mili...:aha:

Ja sam zapostavila posao br.2 jer smo zbog korone prešli na online, a ja želim da pobegnem od kompjutera. Previše mi je što sedim 8 sati za računarom, samo mi još fali da i dodatno vreme sedim. Taj posao sam najviše volela zato što je vrlo mali segment bio vezan za komp, sve ostalo je bilo terenski.
Čekala sam da se vrati normalan život, ali kako se stvari odvijaju, nećemo se više nikada vratiti 100% na teren jer ljudima zapravo odgovara online. Štedi i vreme i novac na putovanja.
A meni se ne mili...:aha:

To je ono što si solo započela?
Da li ima uticaja ili se stvari ok razvijaju?

Ako oćeš nekad sa mnom na pizzu, samo da znaš da sam na autofqgiju...ne jedem posle 6.
Zezam na forumu mame koje plaču kad sam gladan (:

Не поклапају нам се аутофагије :lol:
Ја крећем да једем од 16 ч.
Једино у та два сата да се углавимо :lol:

i ja sma na autofagiji. :rotf:

ima jos 4umashica na autofagiji. mi to kolektivno. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back