Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja znam kako je to kad nemaš, na žalost moja familija živi sa 30.000 penzije, bez sela, bez pomoći.
I znam koliko su ljudi gofna, tu lekciju sam naučila
Mnogo ljudi živi teško, ja sam prošla dane i kad smo bili gladni, i sa 500 dinara u džepu do plate, familija mi nije pomogla, pomogli su mi prijatelji
Zato prave prijatelje čuvam, jer su vredni odmah iza porodice

Radno iskustvo cistacice ce jako da podigne rejting CV koji posalje za umetnickog ili modnog fotografa.Ili peraca sudova.
Za prodavce kokica je vec nezgodno....
Pa kako nije, ako ocu da budem cistacica u nekom studiju u amsterdamu moram imati iskustva u tome :rotf:

Zamisli cv sa onom listom, i gore na vrhu pise cistacica, pa leb te jjebo ja mislim da bi me zvali samo da me pitaju dal sam ja normalna :rotf:
Ja bih takvog zvala, samo da vidim kolko daski ima nezakucanih u glavi

Ja znam kako je to kad nemaš, na žalost moja familija živi sa 30.000 penzije, bez sela, bez pomoći.
I znam koliko su ljudi gofna, tu lekciju sam naučila
Mnogo ljudi živi teško, ja sam prošla dane i kad smo bili gladni, i sa 500 dinara u džepu do plate, familija mi nije pomogla, pomogli su mi prijatelji
Zato prave prijatelje čuvam, jer su vredni odmah iza porodice
I meni su uvek pomagali i pomognu prijatelji i sad kad nešto zakukam, a rodbina nikad.
Mada ono što bi pomoglo to je ili jedva živo ili nije ni živo, a ovi posle njih imaju svoje bliže od mene pa se ja ti nešto ni ne ljutim, svi imaju i decu i unučiće i praunučiče, gde sam ja tu u toj priči. Ne očekujem ništa sem lepe reči i dosta.

Ne znam cemu ironija? Ja znam o cemu pricam vrlo dobro na ovu temu
Tvoj posao i moj nije isti i ne kotiraju se kandidati na istom principu u tvom poslu i u mom
Kod mene treba kontinuitet u radu, napredovanje, reference, preporuke, a najvaznij stavka je portfolio i iskustvo u tom poslu
Ne zanima ih drugo sta si radio, zanima ih da vide kako radis ovo sto oni rade, vizuelni momenat
Pricam ti ovo kao neko ko je prosao nekoliko konkursa i domacih i stranih u ovom poslu, znam sta mi traze....

No dobro....nem veze....
Gladna sam i umorna....macka je jos ziva nece dugo :zjede:

Ne znam cemu ironija? Ja znam o cemu pricam vrlo dobro na ovu temu
Da zatvorimo temu-nemas pojma o cemu pricas.
Jedna je stvar kada sam ja dogovarao posao,i culi su da sam bio poslovodja u dve potpuno razlicite vrste poslova (trgovina i masinske instalacije),gde se vidi da sam fleksibilan,znam zakone i pravila,i jos sam savrseno znao jezik,mada nije izricito trazeno.Nijma takav na mestu sefa magacina odgovara u potpunosti,zato sto je posao sve osim sablonski.Ima veze sa masinstvom ali je mnogo bitnija organizovanost i poznavanje zakonskih propisa.
Za proste poslove znaci neko iskustvo,pogotovo kad idu ljudi koji ne znaju jezik,koji nemaju neko usko strucno obrazovanje ili posao.
Sta ce anesteziologu da pomogne to sto je radio kao raszosac pica? (osim ako nije razneo nekoj bogatoj babi,ali to je druga tema).
Drugar koji je dok je polagao microsoft sertifikate u Kanadi je radio sve i svasta,ali to ne pise u CV.Dodje programer koji ima najvise mrezne sertifikate da forimra sistem u banci,i pise mu da je radio kao raznosac pice??Bas deluje profesionalno...

Tvoj posao i moj nije isti i ne kotiraju se kandidati na istom principu u tvom poslu i u mom
Kod mene treba kontinuitet u radu, napredovanje, reference, preporuke, a najvaznij stavka je portfolio i iskustvo u tom poslu
Ne zanima ih drugo sta si radio, zanima ih da vide kako radis ovo sto oni rade, vizuelni momenat
Pricam ti ovo kao neko ko je prosao nekoliko konkursa i domacih i stranih u ovom poslu, znam sta mi traze....

No dobro....nem veze....
Gladna sam i umorna....macka je jos ziva nece dugo :zjede:
Ne pricam o mom poslu

Da zatvorimo temu-nemas pojma o cemu pricas.
Jedna je stvar kada sam ja dogovarao posao,i culi su da sam bio poslovodja u dve potpuno razlicite vrste poslova (trgovina i masinske instalacije),gde se vidi da sam fleksibilan,znam zakone i pravila,i jos sam savrseno znao jezik,mada nije izricito trazeno.Nijma takav na mestu sefa magacina odgovara u potpunosti,zato sto je posao sve osim sablonski.Ima veze sa masinstvom ali je mnogo bitnija organizovanost i poznavanje zakonskih propisa.
Za proste poslove znaci neko iskustvo,pogotovo kad idu ljudi koji ne znaju jezik,koji nemaju neko usko strucno obrazovanje ili posao.
Sta ce anesteziologu da pomogne to sto je radio kao raszosac pica? (osim ako nije razneo nekoj bogatoj babi,ali to je druga tema).
Drugar koji je dok je polagao microsoft sertifikate u Kanadi je radio sve i svasta,ali to ne pise u CV.Dodje programer koji ima najvise mrezne sertifikate da forimra sistem u banci,i pise mu da je radio kao raznosac pice??Bas deluje profesionalno...
Dobro

Malo smo odgovarali sise Dušice Jakovljević, komšiluk, i ovu devojku koja je najlepša na svetu, muž i ja se slažemo da su ove zelene oči totalno bez veze, a i pegava je, ali dobro, to što se meni nešto ne sviđa, ne znači da nije lepo.
Ja plave i zelene oči ne volim, a ni velika usta, mislim kad su mnogo velika, onda te plastike, cicke materine... Treba da budeš ozbiljno lud pa da pumpaš usta... Ali kažem ja se sa 99 posto ljudi ne slažem i to je totalno ok, meni sasvim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back