електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Ја вечерас ударила по хлебу и ајвару. Нисам могла да се зауставим.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne jedem posle 18h, nastupa dan 4-ti. Nisam gladna.
Ovo je za mene ok skroz.Имаш текст о аутофагији на Б92 а и коментари су занимљиви:
B92: Svi pričaju o njoj i hteli bi da gladuju, ali autofagija nije za sve http://www.b92.net/zdravlje/ishrana.php?yyyy=2020&mm=09&dd=28&nav_id=1738007
Vlasnici biraju kome će da prodaju? Ako nađu kupca zbog čega bi je i dalje prodavali? Ili možda tako pokušavaju da postignu veću cenu?Isli smo da vidimo jednu kucu. Jao lepsa je uzivo nego na slikama
Vlasnica ide u bolnicu i nece moci sa prima razgledanja vise, tako da postoji mala sansa za nas

А баш је било забавно, вештицеEeeeee nećeš vala više ti da mi se ti cerekaš, neču dosta je bilo, popravila sam konačno![]()

Biraju, kako ne. Al nije to problem sada, mi moramo da dobijemo ponudu za nas stan i onda damo ponudu za kucu. Tako da je zato dobro sto nece moci da pokazuje kucu, imamo malo lufta da neko kupi nas stan.Vlasnici biraju kome će da prodaju? Ako nađu kupca zbog čega bi je i dalje prodavali? Ili možda tako pokušavaju da postignu veću cenu?
Da, stambena jedinicaЈа све време мислила да говориш о куци, псу а оно кућа.

otkazan je beogradski maraton, a ja trcim apatinski polumaraton 17.10, to nije otkazanoКвинси, јел то отказана трка?

E, dobro je. Pijem kolagen jutros uz jutarnji program, i kako su saopstili da otkazuju setim se tebe i zagrcnemotkazan je beogradski maraton, a ja trcim apatinski polumaraton 17.10, to nije otkazano![]()

Trenutno matematika. Posle ćemo srpski.Који предмет?
Znam da hoće, ali trenutno je septembar prvog razreda i definitivno ću da završim u Kovinu.moje dete treci razred, samostalan skroz, tako da mantraj onu staru "proci ce"![]()

Trenutno matematika. Posle ćemo srpski.
Наплатиће ти све што је бата био самосталанRadimo domaći, ubiću se sad odmah!![]()
Opusti se, biće to sve kako treba.Znam da hoće, ali trenutno je septembar prvog razreda i definitivno ću da završim u Kovinu.![]()