Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa već se kajem zato što sam pristala da pravimo dil da radim od kuće, toliko mi dođe da ih oteram u ***** :lol:
Sad mi bio direktor, kaže naša vrata su ti uvek otvorena, reko fala vi lepo, evo i suzu ću pustiti :lol:
Sad lepo od kuce radi minimalno.
I trazi bolji posao.
Polako, sigurno ces ga naci a onda lepo kazes Hvala dovidjenja.

Bas sam srecna zbog tebe. :heart:
sto ne zaposli nekog roba od povjerenja pa nek on leta gdje treba???
Pa to je mm.
Divna definicija, rob od poverenja. :lol:

Jel kod one ili negde drugde???
Dobro je da je dijagnostikovano pa sad polako daj mu vremena da se pomiri sa realnoscu, ne moze to odma.... pusti ga da se malo sabere ....
Najteze je kod dobijanja dijagnoza ustvari da se pomiris sa cinjenicom da si limitiran... to je vrsta poraza....
kod nje, kod nje
Posle tebe smo i on i ja dobili jos 4 preporuke za nju
Prvi termin je bio 10.10. ali smo preko nekog kolege uspeli da ga ubacimo ranije kod nje, nisam znala da ona i zmu imaju kliniku
Tako da je ispalo super i hvala!

kod nje, kod nje
Posle tebe smo i on i ja dobili jos 4 preporuke za nju
Prvi termin je bio 10.10. ali smo preko nekog kolege uspeli da ga ubacimo ranije kod nje, nisam znala da ona i zmu imaju kliniku
Tako da je ispalo super i hvala!
Da pa ono je njeno, pa radi i ona i jos gomila lekara tu honorarno
Ja volim tu kliniku jer sam imala sjajna iskustva sa svakim lekarom koga su mi doveli
Imas u ponudi za svaku specijalizaciju po dva tri pa ti biras koga ces
A ona je carica, mnogo zna, rekoh ti meni je sve nasla odma dok su drzavni jjeli govvna
5 dijagnoza u jednom danu mi je nasla dok drzavni olosi pre toga tri godine nisu bili u stanju sastave jednu
Nisam bila kod nje odavno na kontroli, ubice me :lol:

Размишљам да ли да се спакујем и спавам...:kitiz:
Ja sam se taman spremila da odgledam film..dodje cerkin decko, doneo neku malvaziju I kaze - ovo morate da probate
Popila sam bukvalno dva gutljaja, vino je divno..I odmah sam osetila kako mi se razliva telom..kako odlazi I u noge I u ruke..toliko me opustilo..
Sad sam spremna za san :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back