- Poruka
- 121.794
Rasvescujem se uz sok 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Rezervisala kupon za ortopan za 800,00, samo da zovnem sutra da zakazem u neko normalno vreme. Opet me boli zub![]()

Mene je već boleo nego se nisam zalila. Mnogo su mi zubi stradali od hemo, i trebalo je da idem na Stomatološki da to sredim ali je opet krenula Korona i sad nista. Hoću da snimim da vidim hoću li morati taj da sredim kod privatnika ili će moći uz terapiju da sačeka da ovo malo oladi.sta je to..kako je mene zaboleo zub, tako svi popadaste.![]()
Isto, da kucnem u drvoМоји зубичи су цакум-пакум.
Ovde i bazdi, kad se dunav spusti pa to je strasno kako bazdi, i na nbg uz savu isto se to osecaУжас. Осећам се баш несрећно. Као у најлон кеси.
Ovde i bazdi, kad se dunav spusti pa to je strasno kako bazdi, i na nbg uz savu isto se to oseca
Vrv i kod tebe od dunava
E svastaНе осећам ништа.

Како кажу вести, смрад се осећа само у центру Београда...еботе, што ли ја читам београдске вестиOvde i bazdi, kad se dunav spusti pa to je strasno kako bazdi, i na nbg uz savu isto se to oseca
Vrv i kod tebe od dunava

Ma to svako leto kad je sparinaКако кажу вести, смрад се осећа само у центру Београда...еботе, што ли ја читам београдске вести![]()

Па кад излеће стално, ебеш остатак Србије, само о вама пишу...а мени кад је досадно, ја читам све редом, једино корону прескачемStvarno sta ti citas hbt![]()

Ne citam nista, nisam posasavela ko tu nekiПа кад излеће стално, ебеш остатак Србије, само о вама пишу...а мени кад је досадно, ја читам све редом, једино корону прескачем![]()
kad vec pizdim da pizdim uz picu, lakse je 
Е, па ја сам своју шетњу већ одрадила и донела кући сладолед...вееееелики сладолед.Ne citam nista, nisam posasavela ko tu neki
Odoh da prosetam jedan krug po kraju i da si kupim picu i sve u tri lepekad vec pizdim da pizdim uz picu, lakse je
![]()